Στο βυθό

Εκδότης:
Άγκυρα
Έτος:
2008
ISBN:
9789604226375
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στο βυθό
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στο βυθό
Τα βιβλία αυτά δημιουργήθηκαν για παιδιά που αναγνωρίζουν γνωστές λέξεις με ευκολία, αναπτύσσουν ένα εύρος λεξιλογικών δεξιοτήτων. Μέσα σ' αυτά θα βρείτε διάφορους απλούς τύπους προτάσεων, πολλά γνώριμα αντικείμενα κι ενέργειες καθώς και εικονογράφηση ως υποστηρικτικό υλικό. Σ' αυτό το επίπεδο, εισάγεται επίσης ένα πιο εξειδικευμένο λεξιλόγιο.

- Ξεφυλλίστε μαζί το βιβλίο. Συζητήστε για τον τίτλο, τις εικόνες, τις λεζάντες και τις επικεφαλίδες του.
- Ρωτήστε: "Τι νομίζεις ότι πραγματεύεται το βιβλίο;" και "Από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;"
- Διαβάστε το βιβλίο δυνατά, δείχνοντας κατ' επιλογή κάποιες λέξεις και εικόνες. Ίσως θελήσετε να δώσετε έμφαση και στις λεζάντες. Έπειτα, ζητήστε από το παιδί σας να βρει τις αγαπημένες του σελίδες, και διαβάστε τις μαζί.
- Ρωτήστε το παιδί σας ποιες ήταν οι αγαπημένες του λέξεις και βρείτε τις μαζί. Δείξτε του τις λέξεις καθώς τις διαβάζετε. Συζητήστε για το νόημα κάθε λέξης, και τονίστε του τη λειτουργία του λεξιλογίου για τις άγνωστες λέξεις. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε και το ευρετήριο μαζί. Για παράδειγμα, ρωτήστε, "Σε ποια σελίδα αναφέρεται η Ανταρκτική;" Προτείνετε στο παιδί σας να διαβάσει μόνο του όλο το βιβλίο από μέσα του.
- Ζητήστε από το παιδί σας να σας επαναλάβει ό,τι μπορεί από το βιβλίο που μόλις διαβάσατε, και μετά ρωτήστε, "Τι θέλεις να διαβάσουμε τώρα;" Ενθαρρύνετε το παιδί σας να επιλέξει ένα άλλο βιβλίο και να σας πει ποιο θέμα αφορά. Βεβαιωθείτε ότι διαβάζει προσεκτικά όλο το βιβλίο, καθώς και τη σελίδα των περιεχομένων.
Τίτλος βιβλίου:Στο βυθό
Εκδότης:Άγκυρα
Συντελεστές βιβλίου:Ryan, Denise (Συγγραφέας)
Χαρίσκου, Αγγελική (Μεταφραστής)
ISBN:9789604226375
Σειρά εκδότη:Μπορώ και Διαβάζω: Πρωταθλητές στο Διάβασμα
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2008
Ηλικίες:
Σημείωση:Κυκλοφορεί και ως set σε κουτί, στην τιμή των 12,80€ μαζί με τους τίτλους: "Τα σκυλιά", "Στον βυθό", "Φτερωτά πλάσματα", "Θερμά πετρώματα".
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες