Η επιφάνεια της γης

Εκδότης:
Άγκυρα
Έτος:
2008
ISBN:
9789604226399
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η επιφάνεια της γης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η επιφάνεια της γης
Τα βιβλία αυτά δημιουργήθηκαν για παιδιά που διαβάζουν μόνα τους και χρειάζονται μόνο ελάχιστη βοήθεια σε ό,τι αφορά το λεξιλόγιο, τις έννοιες ή το περιεχόμενο. Οι προτάσεις είναι πιο μακροσκελείς και σύνθετες, όπως και το λεξι-λόγιο. Εξακολουθεί και υπάρχει εικονογραφική υποστήριξη και περισσότερα εποπτικά χαρακτηριστικά, όπως διαγράμματα, υπότιτλοι, λεξιλόγιο και ευρετήριο. Οι έννοιες είναι πιο πολυσύνθετες σε σχέση με τα δύο προηγούμενα επίπεδα.

- Είναι διασκεδαστικό να διαβάζετε εναλλάξ τις πληροφορίες του κυρίως κειμένου και των υποτίτλων. Εξερευνήστε τις σελίδες μαζί, βοηθώντας το παιδί σας να ικανοποιήσει την περιέργειά του και να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενο.
- Αφού το παιδί σας εξοικειωθεί με το περιεχόμενο του βιβλίου, διαβάζοντάς το δυνατά, στη συνέχεια μπορεί να το διαβάσει από μέσα του. Είναι καλό να είστε εκεί για να απαντήσετε σε όποια απορία τυχόν προκύψει.
- Συζητήστε το θέμα του βιβλίου, δείτε τι γνώριζε το παιδί σας γι' αυτό πριν από την ανάγνωση και πώς του παρουσιάζονται οι νέες πληροφορίες.
- Ρωτήστε: "Τι σε βοήθησε να διαβάσεις τις πληροφορίες; Μήπως η επικεφαλίδα του κεφαλαίου;
- Είναι επίσης σημαντικό να ρωτήσετε: "Ποια ήταν η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία που διάβασες;" και να ζητήσετε από το παιδί σας να βρει τις αντίστοιχες σελίδες και να σας μιλήσει γι' αυτές. Αν το παιδί σας θελήσει περισσότερα για το θέμα, δανειστείτε σχετικά βιβλία από τη βιβλιοθήκη και διαβάστε τα μαζί!
Τίτλος βιβλίου:Η επιφάνεια της γης
Εκδότης:Άγκυρα
Συντελεστές βιβλίου:Coupe, Robert (Συγγραφέας)
Χαρίσκου, Αγγελική (Μεταφραστής)
ISBN:9789604226399
Σειρά εκδότη:Διαβάζω Μόνος μου: Πρωταθλητές στο Διάβασμα
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2008
Ηλικίες:
Σημείωση:Κυκλοφορεί και ως set σε κουτί, στην τιμή των 12,80€ μαζί με τους τίτλους: "Η ζωή στους πάγους", "Η επιφάνεια της γης", "Οι δεινόσαυροι", "Το ηλιακό σύστημα".
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες