Σεισμός

Εκδότης:
Άγκυρα
Έτος:
2008
ISBN:
9789604226450
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σεισμός
Τιμή εκδότη:€2,00
Η τιμή μας: €1,80
Σεισμός
Τα βιβλία αυτά δημιουργήθηκαν για προχωρημένους αναγνώστες που διαβάζουν με αυτοπεποίθηση. Το λεξιλόγιο είναι πιο ενδιαφέρον και εξειδικευμένο, η εικονογράφηση λειτουργεί λιγότερο υποστηρικτικά, χρησιμοποιούνται όμως πιο περίπλοκα διαγράμματα, χάρτες και πίνακες. Οι έννοιες γίνονται πιο αφηρημένες και εμπεριέχουν τεχνικά στοιχεία. Eίναι η τέλεια εισαγωγή στα θεματικά βιβλία.

- Μη σταματήσετε να δείχνετε ενδιαφέρον για τα αναγνώσματα του παιδιού σας και βεβαιωθείτε ότι κατανοεί αυτό που διαβάζει. Συζητήστε μαζί του για το βιβλίο - τι αφορά, τι ήξερε το παιδί σας για το θέμα πριν διαβάσει το βιβλίο και πώς του έχουν παρουσιαστεί οι πληροφορίες.
- Ρωτήστε: "Τι σε βοήθησε να διαβάσεις τις πληροφορίες; Διάβασες πρώτα τους τίτλους του κάθε κεφαλαίου; Θεωρείς ότι οι υπότιτλοι και οι λεζάντες σε βοήθησαν να κατανοήσεις καλύτερα τι αφορά το κάθε κεφάλαιο;"
- Ρωτήστε: "Χρησιμοποίησες το λεξιλόγιο για να κατανοήσεις τις άγνωστες λέξεις;"
- Ρωτήστε: "Χρησιμοποίησες το ευρετήριο για να βρεις συγκεκριμένες πληροφορίες;"
- Είναι σημαντικό να ρωτήσετε: "Ποιες ήταν οι πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες που διάβασες;" Ενθαρρύνετε το παιδί σας να γυρίσει στις αντίστοιχες σελίδες και να σας μιλήσει για τιςπληροφορίες. Αν το παιδί σας θέλει να μάθει περισσότερα, δανειστείτε σχετικά βιβλία από τη βιβλιοθήκη!
Τίτλος βιβλίου:Σεισμός
Εκδότης:Άγκυρα
Συντελεστές βιβλίου:Coupe, Robert (Συγγραφέας)
Χαρίσκου, Αγγελική (Μεταφραστής)
ISBN:9789604226450
Σειρά εκδότη:Διαβάζω με Ευκολία: Πρωταθλητές στο Διάβασμα
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2008
Ηλικίες:
Σημείωση:Κυκλοφορεί και ως set σε κουτί, στην τιμή των 12,80€ μαζί με τους τίτλους: "Επίθεση και άμυνα", "Σε κίνδυνο", "Ήπειροι και ωκεανοί", "Σεισμός".
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες