Σημειώσεις ενός πλασιέ γυναικών

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2012
ISBN:
9789604106585
Σελίδες:
501
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σημειώσεις ενός πλασιέ γυναικών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Σημειώσεις ενός πλασιέ γυναικών
Όλοι τον ξέρουν ως Μπράβο. Δουλεύει με γυναίκες. Τις πουλάει. Το εμπόρευμα πρώτης ποιότητας και ο πλασιέ άκρως διακριτικός - όπως όλοι όσοι έχουν κάποιο κρυμμένο μυστικό. Το δικό του; Μια ιδιάζουσα αναπηρία, μια τιμωρία που του επιβλήθηκε για ένα παλιό παραστράτημα. Για κείνον η δουλειά του είναι μια τίμια δουλειά: τα κορίτσια κερδίζουν ένα σωρό λεφτά, οι πελάτες μένουν πάντα ικανοποιημένοι. Άλλωστε ο Μπράβο δεν κάνει τίποτε άλλο από το να φέρνει σε επαφή τη ζήτηση με την προσφορά. Η ζήτηση προϋποθέτει κάποιο αντίτιμο. Η προσφορά γίνεται ενίοτε αφιλοκερδώς...

"Μ' εσένα θα πήγαινα και τζάμπα", θα του πει κάποια ξημερώματα η Κάρλα. Αυτές οι λέξεις θα κάνουν για δεύτερη φορά κομμάτια τη ζωή του Μπράβο, ξυπνώντας επιθυμίες που τις πίστευε νεκρές από καιρό. Θα τον παρασύρουν σε μια εφιαλτική περιπέτεια, σ' έναν κόσμο τόσο τρομαχτικό που κάνει τις δικές του σκοτεινές δοσοληψίες να φαντάζουν αθώα παιχνίδια.

Αντιμέτωπος με την αστυνομία και το οργανωμένο έγκλημα, τις μυστικές υπηρεσίες και τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, ο Μπράβο μπορεί να υπολογίζει μόνο στον εαυτό του για να σωθεί. Και πρέπει να μάθει πως καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Καμιά φορά οι αφιλοκερδείς προσφορές σε αναγκάζουν να πληρώσεις το ακριβότερο τίμημα. Καμιά φορά μόνο οι βλάκες και οι αθώοι δεν έχουν άλλοθι.
Τίτλος βιβλίου:Σημειώσεις ενός πλασιέ γυναικών
Τίτλος πρωτότυπου:Appunti di un vendtitore di donne
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Faletti, Giorgio (Συγγραφέας)
Παπασταύρου, Άννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604106585
Σειρά εκδότη:Ασημένια Σειρά
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες