Στην εποχή των ΔειΝοΤαύρων

Σοκογραφήματα
Εκδότης:
Μπαρτζουλιάνος Ι. Ηλίας
Έτος:
2012
ISBN:
9789606817519
Σελίδες:
255
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στην εποχή των ΔειΝοΤαύρων
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Στην εποχή των ΔειΝοΤαύρων
Οι Δεινόσαυροι, που πρωτοεμφανίστηκαν πριν 230 εκατομμύρια χρόνια, που κυριάρχησαν για πάνω από 160 εκατομμύρια χρόνια, που εξαφανίστηκαν πριν 65 εκατομμύρια χρόνια... ξαναεμφανίστηκαν στις μέρες μας ζητώντας πίσω τα εκατομμύρια. Όχι τα χαμένα εκατομμύρια χρόνια, αλλά τα χαμένα εκατομμύρια ευρώ!

Με το πέρασμα των αιώνων το είδος μεταλλάχτηκε. Πλέον, δεν τρέφεται όπως τον παλιό καλό καιρό με σάρκα και φυτά. θέλει μόνο ευρώ! Κυρίως ελληνικά. Τα κυνηγάει παντού... Στις τσέπες των
φτωχών, στις οικονομίες των γερόντων, στη δυστυχία των απολυμένων. Και τρώει, τρώει, τρώει, χωρίς αίσθηση κορεσμού. Είναι αχόρταγο. Στην καθισιά του μπορεί να κατασπαράξει μονοκοπανιά κόσμο και κοσμάκη, ώσπου να πεις... Τρόικα!

Έλληνες καλώς ήλθατε στη Νέα Εποχή. Στην εποχή του ΔΝΤ. Οι Δανειοχορηγόσαυροι, οι Φορομπηχτόσαυροι, οι Φοροφυγαδόσαυροι, οι Μισθοκοπτόσαυροι, οι Κομπινομιζαδόσαυροι σας περιμένουν!

Για πρώτη φορά στην Ιστορία, Άνθρωποι και Δεινόσαυροι συνυπάρχουν. Από αυτή την άποψη μπορεί κάποιος να κλάψει ή να χλευάσει. Επιλέξτε τη χλεύη. Έτσι κι αλλιώς "το γελοίο του πράγματος" αντιμετωπίζεται μόνο με ισχυρές δόσεις γέλιου, σάτιρας και σαρκασμού...
Τίτλος βιβλίου:Στην εποχή των ΔειΝοΤαύρων
Υπότιτλος βιβλίου:Σοκογραφήματα
Εκδότης:Μπαρτζουλιάνος Ι. Ηλίας
Συντελεστές βιβλίου:Σώκος, Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606817519
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > MME
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες