Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας

Η πολιτική δικονομία σε πίνακες
Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2012
ISBN:
9789602729595
Σελίδες:
656
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας
Εκτός κυκλοφορίας
Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας
Τα "Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας" περιέχουν τη συνοπτική απόδοση του συνόλου της ύλης της Πολιτικής Δικονομίας σε πίνακες. Σε καθένα από τα 151 διαγράμματα του τόμου ο αναγνώστης θα βρει την ύλη κάθε ενότητας της Πολιτικής Δικονομίας, με ενσωματωμένες και τις τροποποιήσεις που επήλθαν προσφάτως με τον Ν 4055/2012, οι οποίες σημειώνονται με διακριτή χρωματική επισήμανση, συνοδευόμενη από τις απαραίτητες παραπομπές στη νομική φιλολογία και τη νομολογία. Το έργο συμπληρώνεται με αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο, ενώ, προς διευκόλυνση των αναγνωστών, διατηρείται και η χρωματική επισήμανση των τροποποιήσεων του Ν 3994/2011.

Η μορφή της διαγραμματικής απεικόνισης, αποτελεί μια νέα πρόταση για τον μελετητή του εν λόγω κλάδου δικαίου: το σύστημα των 151 διαγραμμάτων φιλοδοξεί να διευκολύνει τον αναγνώστη να πληροφορείται, να ανακαλεί και να αποτυπώνει στη μνήμη του, να συγκρίνει και να κατευθύνεται, με ταχύτητα και σαφήνεια ως προς το δικονομικό ζήτημα που ερευνά.

Τα "Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας" φιλοδοξούν να αποτελέσουν αφενός έναν χρήσιμο οδηγό στα χέρια κάθε ενδιαφερόμενου για την ύλη της Πολιτικής Δικονομίας, για την κατανόηση της δομής της και την εξοικείωση μ’ αυτήν, και αφετέρου μία προσπάθεια συνοπτικής παρουσίασης της ερμηνείας της.
Οι πρόσφατες τροποποιήσεις που επήλθαν στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με τον Ν 4055/2012, αλλά και η θετική απήχηση που είχε η πρώτη έκδοση του έργου "Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας" δημιούργησαν την ανάγκη για ενημέρωσή του και για κυκλοφορία της παρούσας δεύτερης έκδοσης.
Τίτλος βιβλίου:Διαγράμματα πολιτικής δικονομίας
Υπότιτλος βιβλίου:Η πολιτική δικονομία σε πίνακες
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Μπαλογιάννη, Ευαγγελία Γ. (Συγγραφέας)
Απαλαγάκη, Χαρίκλεια Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789602729595
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες