Η τέχνη της συντροφικής ζωής

Μια συστημική προσέγγιση
Εκδότης:
Γνώση
Έτος:
2012
ISBN:
9789602358313
Σελίδες:
237
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τέχνη της συντροφικής ζωής
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Η τέχνη της συντροφικής ζωής
Είναι τέχνη να διατηρήσουμε τη συντροφική μας σχέση ζωντανή για χρόνια και, όπως κάθε τέχνη, έχει και αυτή τα μυστικά της. Πολλά από αυτά παρουσιάζονται στο παρόν βιβλίο.

Ο αναγνώστης προσκαλείται να αναλογιστεί τη σημασία όσων συμβαίνουν στη συντροφική του σχέση, να πειραματιστεί με εναλλακτικές οπτικές και δυνατότητες και συνεπώς να βρει νέες λύσεις σε πιθανές δυσκολίες του.

Εδώ αναπτύσσονται σε βάθος διάφορα θέματα, όπως αυτονομία, συντροφικότητα, κατανομή εξουσίας στη σχέση, διαφορετικότητα των φύλων, μεταβατικές φάσεις στη ζωή, επιρροή από τις οικογένειες καταγωγής, σεξουαλικότητα και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Επίσης εξετάζονται με ολοκληρωμένο τρόπο ζητήματα, όπως ο χωρισμός, οι δυσκολίες των παιδιών σε περιπτώσεις διαζυγίου και οι ιδιαιτερότητες των οικογενειών που δημιουργούνται, όταν χωρισμένοι γονείς αποκτούν νέους συντρόφους.

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει σύγχρονα θεωρητικά μοντέλα και απόψεις διεθνών γνωστών ψυχοθεραπευτών. Είναι εμπλουτισμένο με παραδείγματα από την πράξη και τα επιμέρους κεφάλαια μπορούν να διαβαστούν το ένα ανεξάρτητα από το άλλο.

Απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ενώ συγχρόνως αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ψυχικής υγείας που ασχολείται με σχέσεις ζευγαριών.
Τίτλος βιβλίου:Η τέχνη της συντροφικής ζωής
Υπότιτλος βιβλίου:Μια συστημική προσέγγιση
Εκδότης:Γνώση
Συντελεστές βιβλίου:Ιωαννίδου, Βιργινία (Συγγραφέας)
ISBN:9789602358313
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2012
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες