Το νησί των άπειρων ερώτων

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2008
ISBN:
9789601418124
Σελίδες:
440
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το νησί των άπειρων ερώτων
Τιμή εκδότη:€19,27
Η τιμή μας: €17,34
Το νησί των άπειρων ερώτων
Η επική ιστορία μιας οικογένειας, που ξετυλίγεται σε τρεις ηπείρους και καταλήγει στη ζεστή και λικνιστική μαγεία της Αβάνας του 20ού αιώνα - ένα έπος αφιερωμένο στην ιστορία τριών οικογενειών που, σαν ποτάμια που κυλούν, εκβάλλουν στο μαγικό ωκεανό του νησιού που θα στοιχειώσει τις ζωές των ηρώων...

Για να ξεφύγει από τη μοναξιά στο Μαϊάμι, η Σεσίλια καταφεύγει σε ένα μπαρ, όπου γνωρίζει μια μυστηριώδη ηλικιωμένη γυναίκα. Θα επιστρέφει εκεί κάθε βράδυ, για να ακούσει από τα χείλη της γυναίκας τρεις διαφορετικές ιστορίες με αφετηρία παραπάνω από έναν αιώνα πίσω, σε τρία διαφορετικά μέρη του κόσμου: η αυτοκτονία μιας γυναίκας στην Κίνα, που προκαλεί μια αλυσίδα γεγονότων στη ζωή της οικογένειάς της· μια παράξενη κατάρα που ακολουθεί κάποιες γυναίκες σε ένα χωριό της Ισπανίας· μια νεαρή μαύρη που αρπάζεται από τον τόπο της σε μια ακτή της Αφρικής, για να μεταφερθεί σε κόσμο άγνωστο. Οι περιπέτειες των προσώπων αυτών θα τις οδηγήσουν σε ένα δρόμο κοινό στο πέρασμα του χρόνου, από μια Κούβα υπό ισπανική κυριαρχία μέχρι σήμερα.

Έρωτες καθορισμένοι από το πεπρωμένο και πυροδοτημένοι από ένα παρελθόν κοινό θα ξαναζωντανέψουν μέσω της Σεσίλια, που είναι αιχμάλωτη συναισθηματικά στην ιδέα της γενέθλιας πόλης και στην εμμονή της σε ένα αίνιγμα που πασχίζει να λύσει. Ο έρωτας και το επέκεινα αποτελούν το μίτο που καθοδηγεί το μυθιστόρημα, στο οποίο τα συναισθήματα μπορούν να επιβιώνουν ακόμα και πέρα από το θάνατο.
Τίτλος βιβλίου:Το νησί των άπειρων ερώτων
Τίτλος πρωτότυπου:La isla de los amores infinitos
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Chaviano, Daína (Συγγραφέας)
Μπανιά, Χρύσα Θ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789601418124
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες