Δηλώσεις φυσικών προσώπων οικ. έτους 2012

Οδηγίες συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων (Έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Ε9)
Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2012
ISBN:
9789602729458
Σελίδες:
184
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δηλώσεις φυσικών προσώπων οικ. έτους 2012
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Δηλώσεις φυσικών προσώπων οικ. έτους 2012
Με την εν λόγω έκδοση δίνονται χρήσιμες οδηγίες συμπλήρωσης και ερμηνείας των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Ε9. Εκτός από τους χρήσιμους πίνακες που με τον επεξηγηματικό τους χαρακτήρα βοηθούν στην παρουσίαση και συγκέντρωση των δεδομένων της φορολογικής νομοθεσίας, παρατίθενται και ολοκληρωμένα παραδείγματα με συμπληρωμένα τα φορολογικά έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Ε9.

Πρέπει να τονιστεί ότι καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν απλουστευμένες οι διατάξεις που διέπουν τη συμπλήρωση των φορολογικών εντύπων. Παράλληλα, στις "Δηλώσεις φυσικών προσώπων" αναφέρονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που στηρίζουν τις αναγραφόμενες πληροφορίες στις κωδικοποιημένες ενδείξεις της φορολογικής δήλωσης (Ε1) και παρατίθενται οι αντίστοιχες φορολογικές διατάξεις που οδηγούν στη σύννομη συμπλήρωση των δηλώσεων φυσικών προσώπων. Τέλος, οι συγγραφείς καταγράφουν τις οδηγίες για την συμπλήρωση της Δήλωσης Ακινήτων (Ε9) με χρήσιμα παραδείγματα και απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα, για την ορθή απεικόνιση του περιουσιολογίου.

Οι "Δηλώσεις φυσικών προσώπων", οικ. έτους 2012 απευθύνονται στους δικηγόρους και στους λοιπούς επαγγελματίες λογιστές - φοροτεχνικούς, Προϊσταμένους Λογιστηρίων αλλά και σε κάθε φυσικό πρόσωπο εν γένει που επιθυμεί απλά και στοχευμένα να ενημερωθεί για την ορθή συμπλήρωση των δηλώσεων.
Τίτλος βιβλίου:Δηλώσεις φυσικών προσώπων οικ. έτους 2012
Υπότιτλος βιβλίου:Οδηγίες συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων (Έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Ε9)
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Σγουρινάκης, Νίκος (Συγγραφέας)
Μιχελινάκης, Βαγγέλης (Συγγραφέας)
Στεφανής, Λάμπρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602729458
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες