Τα μυστικά για μια πετυχημένη ομιλία

Εκδότης:
Εντός
Έτος:
2012
ISBN:
9789609492270
Σελίδες:
147
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστικά για μια πετυχημένη ομιλία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα μυστικά για μια πετυχημένη ομιλία
Έχω διαπιστώσει, σ' όλη τη διάρκεια της εικοσιπενταετούς επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, ότι οι περισσότεροι από τους πετυχημένους ανθρώπους έχουν ένα κοινό στοιχείο: άνεση στο λόγο. Έχουν την ικανότητα να συγκεκριμενοποιούν τις ιδέες τους, ώστε αυτές να μπορούν να ακουστούν, να γίνουν κατανοητές και παράγοντες υποκίνησης.

Όσο η κοινωνία που ζούμε γίνεται πιο πολύπλοκη, υπάρχει ανάγκη για αποτελεσματική προφορική επικοινωνία. Ποτέ μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο ουσιώδες για γυναίκες και άντρες να μεταδώσουν μηνύματα που πληροφορούν, πείθουν, ψυχαγωγούν, υποκινούν και εμπνέουν. Αναπτύσσοντας αυτή την ικανότητα, οπλίζετε τον εαυτό σας με το μεγαλύτερο εργαλείο επιτυχίας που θα μπορούσατε να έχετε.

Κανένας δεν είναι περισσότερο καταρτισμένος για να γράψει ένα βιβλίο σαν αυτό, όσο ο φίλος μου Χάρης Τσιμπόγος. Διακεκριμένος επιστήμονας και δάσκαλος, με ικανότητα και πείρα που δύσκολα απαντώνται, είναι συγγραφέας χρήσιμων και πρωτότυπων βιβλίων.

Αν επιθυμείτε να γίνετε αποτελεσματικός ομιλητής, σας προτείνω να μελετήσετε προσεκτικά αυτό το βιβλίο. Ο κ. Χάρης Τσιμπόγος, με τη μεγάλη πείρα του, θα σας δείξει το σωστό δρόμο. Στη συνέχεια σταθείτε όρθιος και μιλήστε. Όσα και αν μάθετε διαβάζοντας δεν πρόκειται να σας κάνουν καλό ομιλητή, αν δεν τα θέσετε σε εφαρμογή.

Μη στενοχωρηθείτε αν δε μιλάτε σαν ρήτορας από τις πρώτες σας προσπάθειες. Επιμείνετε και σύντομα θα αναπτύξετε την κατάλληλη πείρα, που αληθινά θ' αλλάξει τη ζωή σας.

(από τον πρόλογο του Θ. Κουτσουμάρη, καθηγητή του 13ου Πανεπιστημίου Παρισίων)
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστικά για μια πετυχημένη ομιλία
Εκδότης:Εντός
Συντελεστές βιβλίου:Τσιμπόγος, Χάρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609492270
Στοιχεία έκδοσης: 2012
Σημείωση:Επανέκδοση: Ιδιωτική έκδοση, 1991.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Ψυχολογία > Γνωστική Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες