Πληροφοριακά συστήματα

Από τη θεωρία στην πράξη
Εκδότης:
Μπένου Γ.
Έτος:
2011
ISBN:
9789608249868
Σελίδες:
781
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πληροφοριακά συστήματα
Τιμή εκδότη:€50,88
Η τιμή μας: €48,34
Πληροφοριακά συστήματα
Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και διοικητικά στελέχη, με στόχο να τους βοηθήσει να κατανοήσουν: α) Την επιχειρηματική σημασία των πληροφοριακών συστημάτων και β) τις δυνατότητες και τη σωστή χρήση της τεχνολογίας της πληροφορικής, αναφορικά με τα Επιχειρηματικά Πληροφοριακά Συστήματα (ΕΠΣ). Περιλαμβάνει δύο μέρη:

Το 1ο μέρος (Θεωρία) αναφέρεται στα ΕΠΣ και εστιάζει στις σύγχρονες πληροφοριακές ανάγκες των επιχειρήσεων. Καλύπτει τις συνθέσεις των ΕΠΣ, σε αντιστοιχία με τις επιχειρηματικές πληροφοριακές ανάγκες. Εξετάζει σε βάθος τη σύγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής και τις τάσεις στην εξέλιξη του Υλικού, του Λογισμικού, της Μετάδοσης Δεδομένων και ειδικότερα: Τις Επικοινωνίες Υπολογιστών, τα Δίκτυα, το Επιχειρηματικό Λογισμικό, τις Βάσεις Δεδομένων, τις Γλώσσες Προγραμματισμού, το Διαδίκτυο, τον Παγκόσμιο Ιστό, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, την Επιχειρησιακή Ολοκλήρωση και την Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων.

Το 2ο μέρος (Πράξη) αναφέρεται σε εφαρμογές Λογισμικού και περιλαμβάνει τα εξής: Εφαρμογές Διαχείρισης Πληροφοριακών Δεδομένων με τα προγράμματα ΜS-Access και ΜS-Excel, Ανάπτυξη ιστοσελίδων με τη γλώσσα ΗΤΜL, Εισαγωγή στον Οπτικό Προγραμματισμό με τη γλώσσα Visual Basic, Μεταφορά αρχείων με το πρωτόκολλο FTP και άλλα θέματα.
Τίτλος βιβλίου:Πληροφοριακά συστήματα
Υπότιτλος βιβλίου:Από τη θεωρία στην πράξη
Εκδότης:Μπένου Γ.
Συντελεστές βιβλίου:Παπαθανασίου, Ελευθέριος Α. (Συγγραφέας)
Καρδαράς, Δημήτριος Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608249868
Στοιχεία έκδοσης: 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες