Αίμα στην καρδιά του χειμώνα

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2012
ISBN:
9789604968855
Σελίδες:
564
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αίμα στην καρδιά του χειμώνα
Τιμή εκδότη:€17,70
Η τιμή μας: €15,93
στο καλάθι
Αίμα στην καρδιά του χειμώνα
Σουηδία, Λινσέπινγκ. Ένα αστικό κέντρο από τα πιο αναπτυγμένα της χώρας, που όμως περιβάλλεται από έρημες πεδιάδες και δάση. Εκεί συχνά αισθάνεται κανείς ότι ο χρόνος έχει σταματήσει.

Ο φετινός Φλεβάρης είναι ο πιο παγωμένος που μπορούν να θυμηθούν οι κάτοικοι της περιοχής. Τις πρώτες πρωινές ώρες μιας νύχτας πιο κρύας από τις άλλες, το σώμα ενός παχύσαρκου άντρα βρίσκεται κρεμασμένο σε μια μοναχική βελανιδιά στη μέση μιας ανεμοδαρμένης πεδιάδας.

Η νεαρή Μάλιν Φορς, ανύπαντρη μητέρα, που αγωνίζεται μόνη ενάντια στις αντιξοότητες και τις απογοητεύσεις που δοκίμασε στη ζωή της και, ταυτόχρονα, επιθεωρήτρια του αστυνομικού τμήματος του Λινσέπινγκ, θα αναλάβει την υπόθεση. Μαζί με τους συναδέλφους της, ξεκινά την έρευνα για την ανακάλυψη της ταυτότητας του νεκρού άντρα και για τις συνθήκες του θανάτου του. Μοιραία, η έρευνα καθιστά τη Μάλιν και τους συνεργάτες της μάρτυρες στο άγριο ξύπνημα ενός δολοφόνου. Η περιπέτεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του θα εξελιχθεί σε μια κάθοδο ως την πιο σκοτεινή, παγωμένη άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής.
Τίτλος βιβλίου:Αίμα στην καρδιά του χειμώνα
Τίτλος πρωτότυπου:Mindvinterblod
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Kallentoft, Mons (Συγγραφέας)
Κονδύλης, Γρηγόρης Ν. (Μεταφραστής)
ISBN:9789604968855
Σειρά εκδότη:Crime
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες