Κολλημένος με την οθόνη

Εκδότης:
Ίνδικτος
Έτος:
2011
ISBN:
9789605183936
Σελίδες:
35
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Κολλημένος με την οθόνη
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Κολλημένος με την οθόνη
Κάθε παιδί του καιρού μας, μπορεί να βρεθεί στη θέση του Μπίλι. Ο Μπίλι είναι ένα παιδί χαρισματικό που ξέρει να απαντά στις προκλήσεις, να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας, να αρμέγει τη γνώση από κάθε πληροφορία που του δίνει η οθόνη του. Του αρέσει το παιχνίδι αυτό.

Κάποια στιγμή όμως, πέφτει ο ίδιος στην παγίδα της οθόνης του! Τον ρουφάει αυτός ο απέραντος κόσμος και ζει μέσα του απίστευτες περιπέτειες. Θα επιστρέψει άραγε πίσω στην κανονική ζωή του; Ποιος θα τον βοηθήσει; Η μοναδική εμπειρία που θα ζήσει, θα του μάθει να ξεχωρίζει την αληθινή, από την εικονική ζωή...

Μαίρη Σάββα-Ρουμπάτη


Ο Μπίλι είναι "Κολλημένος με την οθόνη", όπως όλα τα παιδιά στις μέρες μας. Χρησιμοποιεί τα εργαλεία της τεχνολογίας με επιδεξιότητα και ρουφάει από παντού πληροφόρηση, γνώση, ψυχαγωγία, εμπερία. Δεν πρόκειται για διδακτικό παραμύθι, αλλά για περιπέτεια που χαρίζει στο Μπίλι αναπάντεχες διαδρομές από το πραγματικό, στο εικονικό περιβάλλον. Οι παγίδες είναι εκεί και τον περιμένουν για να τον ειρωνευτούν, να τον κοροϊδέψουν, να τον πλανέψουν.
Τίτλος βιβλίου:Κολλημένος με την οθόνη
Εκδότης:Ίνδικτος
Συντελεστές βιβλίου:Σάββα - Ρουμπάτη, Μαίρη (Συγγραφέας)
Δημητρίου, Χρήστος, 1960- , ζωγράφος (Εικονογράφος)
ISBN:9789605183936
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2011
Ηλικίες:8+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες