Facebook me!

Ένας οδηγός για να κάνετε φίλους, να μοιραστείτε και να προωθήσετε πληροφορίες στο Facebook
Εκδότης:
Επίκεντρο
Έτος:
2011
ISBN:
9789604583317
Σελίδες:
239
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Facebook me!
Τιμή εκδότη:€17,92
Η τιμή μας: €16,13
Facebook me!
Με περισσότερουε από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο και με σταθερή αύξηση του αριθμού τους, το Facebook είναι κάτι περισσότερο από απλά ένας ακόμα ιστότοπος κοινωνικών μέσων. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Dave Awl, το Facebook είναι "η νέα πλατεία της πόλης" -το μέρος όπου συγκεντρώνονται οι άνθρωποι για να συζητήσουν τα νέα της ημέρος, καθώς και για να μοιραστούν τα γεγονότα της ζωής τους. Και το Facebook μπορεί να είναι ένα χρήσιμο επαγγελματικό εργαλείο, καθώς και ένας υπέροχος τρόπος να προωθήσετε δημιουργικές εργασίες. Στο Facebook Me! ο Awl σας συνοδεύει σε μια ξενάγηση σε ό,τι έχει να προσφέρει το Facebook και σας δείχνει πώς vα εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο σαs εκεί, ενώ παράλληλα σας βοηθάει να αποφύγετε κάποιους από τους κινδύνους.

- Ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε στο Facebook, και τι μπορεί να κάνει αυτό για εσάς. Επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και κάντε καινούργιους, ενημερώστε τους φίλους σας για τα νέα σας, και μοιραστείτε μαζί τους φωτογραφίες ή Βίντεο -όλα αυτά προστατεύοντας το προσωπικό σας απόρρητο.

- Μάθετε τον κώδικα συμπεριφοράς του Facebook: πώς και γιατί να κάνετε κάποιον φίλο, πώς να είστε ευγενικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις, αν θα πρέπει να κάνετε φίλο το αφεντικό σας - και πώς να διατηρείτε το προφίλ σας σε επαγγελματικό επίπεδο αν το θέλετε.

- Διαφημίστε τις εργασίες σας, την επιχείρηση σας, ή τους σκοπούς για τους οποίους αγωνίζεστε: Δημοσιεύστε στον Τοίχο σας, δημιουργήστε μια Σελίδα, οργανώστε μια Ομάδα, ή προσκαλέστε φίλους σε Εκδηλώσεις. Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιείτε τα Τελευταία Νέα του Facebook για να συνδεθείτε με ένα κοινό που ξεπερνά τα όρια της λίστας των φίλων σας.

- Αναζητήστε τη σελίδα του Facebook Me! στο Facebook για να συνδεθείτε με το συγγραφέα και άλλους αναγνώστες αυτού του Βιβλίου.
Τίτλος βιβλίου:Facebook me!
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας οδηγός για να κάνετε φίλους, να μοιραστείτε και να προωθήσετε πληροφορίες στο Facebook
Τίτλος πρωτότυπου:Facebook me!: A Guide to Socializing, Sharing and Promoting on Facebook, 2nd ed.
Εκδότης:Επίκεντρο
Συντελεστές βιβλίου:Awl, Dave (Συγγραφέας)
Κοτσυφού, Ελένη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604583317
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες