Χαρτοστολίσματα για το καλοκαίρι

Εκδότης:
Ωρίων
Έτος:
2009
ISBN:
9789608288614
Σελίδες:
38
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Χαρτοστολίσματα για το καλοκαίρι
Τιμή εκδότη:€13,54
Η τιμή μας: €12,19
Χαρτοστολίσματα για το καλοκαίρι
Έφτασε το καλοκαίρι, μία εποχή γεμάτη ήλιο και θάλασσα. Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας κυριαρχεί παντού. Ας βάλουμε λοιπόν στην τάξη μας τη μυρωδιά του καλοκαιριού αφού είναι μία εποχή που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα παιδιά.

Πολλές ιδέες μας περιμένουν για να κάνουμε καλοκαιρινή την ατμόσφαιρα μέσα στο σχολείο μας. Κάποιες απ' αυτές φιλοξενούμε σ' αυτό το βιβλίο.

Έτσι μπορούμε να φτιάξουμε καλωσορίσματα-μόμπιλε με ήλιους και ψάρια, καλοκαιρινές γιρλάντες με καραβάκια και διαφόρων ειδών ψαράκια για τα παράθυρα και όχι μόνο, ναυτικά θέματα, διακοσμητικά με παιδάκια σε καλοκαιρινές δραστηριότητες αλλά και διάφορες άλλες κατασκευές με ναυτάκια, πειρατές, γοργόνες και θαλασσινά τοπία τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σαν σκηνικά για τις καλοκαιρινές μας γιορτές.

Ας φτιάξουμε λοιπόν τον χώρο μας όσο πιο καλοκαιρινό και χαρούμενο γίνεται με τη συμμετοχή των παιδιών και ας κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό τους ώς το τέλος της σχολικής χρονιάς που είναι πολύ κοντά.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!!

Τίτλος βιβλίου:Χαρτοστολίσματα για το καλοκαίρι
Περιέχει:Πατρόν
Εκδότης:Ωρίων
Συντελεστές βιβλίου:Ντίνου, Στέλλα (Συγγραφέας)
Γραφάκου, Αγγελίνα (Φωτογράφος)
ISBN:9789608288614
Σειρά εκδότη:Χαρτοστολίσματα
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Δραστηριότητες - Χειροτεχνίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες