Τώρα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2011
ISBN:
9789604964215
Σελίδες:
340
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τώρα
Τιμή εκδότη:€15,50
Η τιμή μας: €13,95
στο καλάθι
Τώρα
Η εκπομπή "Οικογενειακό τραπέζι" φιλοξενεί στο πρώτο επεισόδιο την οικογένεια της παρουσιάστριας-δημοσιογράφου. Ένα ένα τα μέλη της οικογένειας κάθονται μπροστά στην κάμερα και στο μικρόφωνο και απαντούν, με κάθε ειλικρίνεια, στις ερωτήσεις που τους τίθενται, όσο τολμηρές κι αν είναι.

Από τον μικρό Νικολάκη που δηλώνει ότι οι γονείς του εμφιαλώνονται και τη δυναμική και κυρίαρχη γιαγιά, που έχει πλέον χάσει τα λογικά της, μέχρι την καταθλιπτική νύφη της δημοσιογράφου που βρίσκει καταφύγιο στα αντικαταθλιπτικά και στις εφήμερες σχέσεις και τον πρωτότοκο γιο, emo εκ πεποιθήσεως, παρελαύνουν στις σελίδες του βιβλίου άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι συνηθισμένοι που συναντάμε στο δρόμο, στη δουλειά, στο σούπερ μάρκετ. Άνθρωποι σαν όλους εμάς, που υποφέρουν εγκλωβισμένοι στα γρανάζια του συστήματος και αναζητούν μια ελπίδα, μια παρηγοριά.

Ο Γιώργος Μανιώτης, με τον αιχμηρό λόγο του, εξαπολύει ένα δριμύ κατηγορώ κατά του καθημερινού παραλογισμού που βιώνουμε σήμερα, κατά της σύγχρονης κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας που μας οδηγεί συστηματικά στην απώλεια της ανθρωπιάς μας.
Τίτλος βιβλίου:Τώρα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Μανιώτης, Γιώργος Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604964215
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες