Μεθοδική άλγεβρα Α΄λυκείου

Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2011
ISBN:
9789604930982
Σελίδες:
670
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεθοδική άλγεβρα Α΄λυκείου
Εκτός κυκλοφορίας
Μεθοδική άλγεβρα Α΄λυκείου
Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή

Το βιβλίο που κρατάς αναλύει και εξηγεί με απλό, κατανοητό και μεθοδικό τρόπο την ύλη της Άλγεβρας Α' Λυκείου και βασίζεται στο αναμορφωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας του μαθήματος. Η διάταξη της ύλης ακολουθεί τη σειρά του νέου σχολικού βιβλίου, ώστε το παρόν σύγγραμμα να σου είναι χρήσιμο στη μελέτη και στην προετοιμασία τόσο του καθημερινού μαθήματος, όσο και των διαγωνισμάτων.

Σε κάθε ενότητα περιέχονται:
- Βασική θεωρία με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.
- Λυμένες ασκήσεις, με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας, που συνοδεύονται από διευκρινιστικά σχόλια, παρατηρήσεις ή μεθοδολογικές επισημάνσεις.
- Ερωτήσεις κατανόησης και ασκήσεις για λύση, ταξινομημένες με βαθμό δυσκολίας, που καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις και είναι απαραίτητες για αυτενέργεια και εξάσκηση.

Μετά την ολοκλήρωση της ύλης, και με στόχο την προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις του Μαΐου-Ιουνίου, παρουσιάζονται ανά ενότητα θέματα από όλη τη θεωρία. Σε αυτά συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι ορισμοί, οι τύποι ή οι προτάσεις που απαιτούν απόδειξη αλλά και άλλα είδη ερωτήσεων, όπως συμπλήρωσης κενού ή Σωστού - Λάθους. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται οι απαντήσεις, οι υποδείξεις ή οι λύσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τις προτεινόμενες ασκήσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η λειτουργική δομή του βιβλίου, η λεπτομερής παράθεση της θεωρίας και των σχολίων, το πλήθος, η ποιότητα και το εύρος των ασκήσεων, καθώς και η συνολική σύνθεση του, το καθιστούν ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό βοήθημα για κάθε μαθητή, όσο υψηλούς στόχους και να έχει θέσει. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Μεθοδική άλγεβρα Α΄λυκείου
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Στεργίου, Χαράλαμπος (Συγγραφέας)
Νάκης, Χρήστος (Συγγραφέας)
Στεργίου, Ιωάννα (Συγγραφέας)
ISBN:9789604930982
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2011
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες