Εισαγωγή στην ερευνητική εργασία για το λύκειο και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ

Εκδότης:
Andy's Publishers
Έτος:
2011
ISBN:
9789609450577
Σελίδες:
153
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στην ερευνητική εργασία για το λύκειο και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ
Τιμή εκδότη:€12,84
Η τιμή μας: €11,56
στο καλάθι
Εισαγωγή στην ερευνητική εργασία για το λύκειο και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ
Με το θεσμό του Νέου Λυκείου και τις μεταρρυθμίσεις στα ΑΕΙ / ΤΕΙ, πολλά θα αλλάξουν στη Β/θμια και Γ/θμια εκπαίδευση. Το μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας που εισάγεται στο Λύκειο οδηγεί τους μαθητές σε νέα και ενδιαφέροντα μονοπάτια, αυτά της έρευνας και της παραγωγής γνώσης.

Με την έρευνα επιχειρείται να μελετηθούν οι αιτίες δημιουργίας ενός φαινομένου, οι επιπτώσεις του και οι κανόνες που το διέπουν. Αποτελεί την κύρια πηγή της επιστημονικής γνώσης, αφού κάθε Ερευνητική Εργασία μετά τη δημοσίευσή της δέχεται την κριτική της επιστημονικής κοινότητας και η νέα γνώση με αυτόν τον τρόπο ελέγχεται και προωθείται.

Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να βοηθήσει όποιον ενδιαφέρεται να εκπονήσει μια Ερευνητική Εργασία, αλλά και τον καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επίβλεψης της Ερευνητικής Εργασίας. Για το σκοπό αυτό παρέχονται πληροφορίες για το τι είναι Ερευνητική Εργασία και ποια είναι τα είδη των ερευνών. Δίνονται επίσης οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής και γραφής της έρευνας μέσα από παραδείγματα.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην ερευνητική εργασία για το λύκειο και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ
Εκδότης:Andy's Publishers
Συντελεστές βιβλίου:Μπόμπορης, Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609450577
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες