Διοικητική πρακτική και επιστημονική γνώση

Ο δρόμος προς την ανταγωνιστικότητα
Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2011
ISBN:
9789604562848
Σελίδες:
238
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Διοικητική πρακτική και επιστημονική γνώση
Τιμή εκδότη:€36,04
Η τιμή μας: €32,44
στο καλάθι
Διοικητική πρακτική και επιστημονική γνώση
Οι σύγχρονες κοινωνίες δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν και να λειτουργούν παραγωγικές οργανώσεις, γιατί γνωρίζουν ότι αυτές μπορούν να παράγουν πλούτο και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, όταν υποστηρίζονται από επιστημονική γνώση.

Στη χώρα μας, όμως, η πρακτική αυτή στερείται επαρκούς θεωρητικής θεμελίωσης, με τα συνεπακόλουθα φτωχά αποτελέσματα. Είναι και αυτός ένας από τους κύριους παράγοντες που συνέτεινε στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο.

Μια τέτοια διόρθωση πορείας προϋποθέτει, όμως, κατ' αρχάς την κατανόηση του γεγονότος ότι η ποιότητα της διοικητικής πρακτικής εξαρτάται από την υπάρχουσα επιστημονική γνώση και στη συνέχεια την ανάληψη έντονης προσπάθειας για τη μεταβίβαση και την ενσωμάτωση της γνώσης αυτής σε όλες τις οργανώσεις μας, εγχείρημα δύσκολο αλλά αναγκαίο.

Με αυτό το βιβλίο προσπαθούμε να προάγουμε την αυτογνωσία μας σε αυτόν τον τομέα και να βοηθήσουμε τη σύζευξη θεωρίας και πράξης, που αποτελεί το σύγχρονο εργαλείο για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
Τίτλος βιβλίου:Διοικητική πρακτική και επιστημονική γνώση
Υπότιτλος βιβλίου:Ο δρόμος προς την ανταγωνιστικότητα
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Ψωίνος, Δημήτριος Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604562848
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες