Αρχές νανοηλεκτρονικής

Εκδότης:
Τζιόλα
Έτος:
2008
ISBN:
9789604181650
Σελίδες:
544
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αρχές νανοηλεκτρονικής
Τιμή εκδότη:€33,87
Η τιμή μας: €30,48
στο καλάθι
Αρχές νανοηλεκτρονικής
Το βιβλίο αυτό, επιχειρώντας μια εισαγωγική αλλά σοβαρή ταυτόχρονα προσέγγιση ενός γνωστικού πεδίου που θα αναμένεται να παίξει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον, περιέχει μια ανασκόπηση όλων των απαραίτητων φυσικών εννοιών και αρχών. Είναι το πρώτο βιβλίο ανάλογου περιεχομένου που απευθύνεται σε φοιτητές πολυτεχνικών σχολών ή σχολών των λεγόμενων εφαρμοσμένων επιστημών.

Ορισμένα σημαντικά στοιχεία σχετικά με το βιβλίο:

- Οργάνωση σε τρία τμήματα:
Μέρος Ι: Περιγράφει τις θεμελιώδεις αρχές της Νανοσκοπικής Φυσικής που είναι απαραίτητες για την κατανόηση των νανοηλεκτρονικών διατάξεων.
Μέρος II: Περιγράφει φαινόμενα στα οποία εμπλέκονται μόνο ένα ή λίγα ηλεκτρόνια καθώς και τις διατάξεις που λειτουργούν με ακρίβεια ενός ηλεκτρονίου.
Μέρος III: Μελετά φαινόμενα στα οποία εμπλέκεται μεγάλος αριθμός ηλεκτρονίων όπως είναι οι ημιαγώγιμες κβαντικές τελείες και τα νανοκαλώδια.

- Περιέχονται τα αποτελέσματα πολλών πειραμάτων που αναφέρονται στην αντίστοιχη βιβλιογραφία και τα οποία τεκμηριώνουν τις φυσικές έννοιες και αρχές που περιγράφονται στο κείμενο.

- Στο τέλος κάθε κεφαλαίου, παρατίθεται ένας σημαντικός αριθμός ασκήσεων που δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να ασκηθούν στην επίλυση αντίστοιχων προβλημάτων.
Τίτλος βιβλίου:Αρχές νανοηλεκτρονικής
Τίτλος πρωτότυπου:Fundamentals of Nanoelectronics
Εκδότης:Τζιόλα
Συντελεστές βιβλίου:Hanson, George W. (Συγγραφέας)
Κωφίδης, Νικόλαος (Μεταφραστής)
Καναπίτσας, Αθανάσιος (Επιμελητής)
Τσώνος, Χρήστος (Επιμελητής)
ISBN:9789604181650
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες