Η ιστορία και τα μυστικά του WikiLeaks

Η θητεία μου στην πιο επικίνδυνη ιστοσελίδα του κόσμου
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2011
ISBN:
9789600442113
Σελίδες:
349
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ιστορία και τα μυστικά του WikiLeaks
Τιμή εκδότη:€5,90
Η τιμή μας: €3,00
στο καλάθι
-49%
Η ιστορία και τα μυστικά του WikiLeaks
Ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα περιμένει με αγωνία την επόμενη αποκάλυψη του WikiLeaks. Τι κρύβεται, αλήθεια, πίσω από τον οργανισμό που ανάγκασε το Πεντάγωνο να επιστρατεύσει μια ομάδα κρούσης ειδημόνων; Ποια είναι η κατάσταση στον πύργο ελέγχου του;

Ο Ντάνιελ Ντόμσαϊτ-Μπεργκ μάς μεταδίδει τον παλμό του WikiLeaks. Μαζί με τον Τζούλιαν Ασάνζ σχεδίασε σελίδα προς σελίδα την πασίγνωστη πλατφόρμα αποκαλύψεων. Ο νεαρός Γερμανός φαίνεται να είναι εκείνος που μαζί με τον αμφιλεγόμενο ιδρυτή της πλατφόρμας έχει την πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο των πληροφοριοδοτών.

"Η ιστορία και τα μυστικά του WikiLeaks" μάς αποκαλύπτει το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από τις διαρροές -από τη σαϊεντολογία και το Loveparade ως τα αμερικανικά διπλωματικά τηλεγραφήματα. Ο Ντόμσαϊτ-Μπεργκ μάς αφηγείται την πρώτη του συνάντηση με τον Ασάνζ το Δεκέμβριο του 2007, μιλά για τα ταξίδια τους σε ολόκληρο τον κόσμο και περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας του WikiLeaks. Για πρώτη φορά μαθαίνουμε για τις διαμάχες σχετικά με τον προσανατολισμό του οργανισμού και τον απολυταρχικό χαρακτήρα του Ασάνζ. Από το Σεπτέμβριο του 2010, όταν ο Ντόμσαϊτ-Μπεργκ και άλλοι σημαντικοί αμφισβητίες αποχώρησαν από το WikiLeaks, τον έλεγχο αυτού του πανίσχυρου οργάνου κατέχει ο Τζούλιαν.

"Η ιστορία και τα μυστικά του WikiLeaks" αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα και πτυχές στην ιστορία της γνωστής πλατφόρμας αποκαλύψεων, ενώ ταυτόχρονα σκιαγραφεί την προσωπικότητα του Τζούλιαν Ασάνζ.
Τίτλος βιβλίου:Η ιστορία και τα μυστικά του WikiLeaks
Υπότιτλος βιβλίου:Η θητεία μου στην πιο επικίνδυνη ιστοσελίδα του κόσμου
Τίτλος πρωτότυπου:Inside WikiLeaks
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Domscheit - Berg, Daniel (Συγγραφέας)
Αποστολίδης, Γρηγόρης, μεταφραστής (Μεταφραστής)
ISBN:9789600442113
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Σημείωση:Συνεργασία: Τίνα Κλοπ.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες