Το μυστικό του δούκα

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2011
ISBN:
9789606202872
Σελίδες:
281
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μυστικό του δούκα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μυστικό του δούκα
Η όμορφη λαίδη Φραντσέσκα Χόξτον έχει αποκλείσει την ιδέα της αγάπης για τον εαυτό της. Αντί για τα καρδιοχτύπια του έρωτα, προτιμά να βοηθά τους άλλους να βρουν το ιδανικό τους ταίρι -έτσι έχει κερδίσει τη φήμη της καλύτερης προξενήτρας στους κύκλους της λονδρέζικης αριστοκρατίας.
Γι' αυτό, όταν ανακαλύπτει ότι κάποτε διέλυσε άδικα τον αρραβώνα της με τον δούκα του Ρόκφορντ πιστεύοντας ένα κακόβουλο ψέμα, θεωρεί πως έχει μόνο έναν τρόπο να επανορθώσει: να του βρει την τέλεια σύζυγο.

Φυσικά, η Φραντσέσκα πιστεύει ότι και η τελευταία σπίθα πάθους που υπήρχε ανάμεσά τους έχει από καιρό σβήσει -φρόντισε γι' αυτό ο τρόπος που του φέρθηκε τότε. Το βλέμμα του Σινκλέρ που κάποιες στιγμές καρφώνεται πάνω της, το αναπάντεχο άγγιγμά του, δεν σημαίνουν τίποτα... δεν είναι παρά απλή εξάσκηση για την περίπτωση που μια νεότερη, πολύ πιο κατάλληλη γυναίκα θα τραβήξει την προσοχή του.
Όμως, γιατί βαθιά μέσα της νιώθει ότι βαδίζει σε όλο και πιο επικίνδυνο έδαφος; Και γιατί, για πρώτη φορά στη ζωή της, αρχίζει να εύχεται τα προξενιά της ν' αποτύχουν;
Τίτλος βιβλίου:Το μυστικό του δούκα
Τίτλος πρωτότυπου:The Courtship Dance
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Camp, Candace (Συγγραφέας)
Σπυριδάκη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606202872
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες