Το τελευταίο δέντρο

Εκδότης:
Εν πλω
Έτος:
2011
ISBN:
9789606719967
Σελίδες:
72
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Το τελευταίο δέντρο
Τιμή εκδότη:€14,93
Η τιμή μας: €13,44
στο καλάθι
Το τελευταίο δέντρο
Ένα παραμύθι με οικολογικό περιεχόμενο που μιλάει για την προστασία των δασών από τους εμπρησμούς. Μέσα από την ιστορία του Μίχα, ενός νεαρού δέντρου που βρίσκεται στη δίνη μίας πυρκαγιάς, τα παιδιά μαθαίνουν τι συμβαίνει, όταν ένα δάσος παίρνει φωτιά. Παρακολουθούν, σε μικρά επεισόδια που θυμίζουν κόμιξ, τι συμβαίνει στα ζώα του δάσους, πώς αντιδρούν και τι κάνουν για να επιβιώσουν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε τους ήρωες να αντιμετωπίζουν με κουράγιο, χιούμορ και αισιοδοξία την κατάσταση και να φροντίζουν για την αποκατάσταση του δάσους.

Η ιστορία παρουσιάζεται σε μορφή παραμυθιού, όπου κάθε σκηνή είναι σε αντιστοιχία με 49 εικόνες που έχει φιλοτεχνήσει ο ζωγράφος, εικαστικός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Κουμαριάς. Παράλληλα, το έργο συνοδεύεται από ένα ηχογράφημα, στο οποίο όλη η ιστορία αναπτύσσεται δραματουργικά από επαγγελματίες ηθοποιούς και εμπλουτίζεται με ηχητικά εφέ, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια. Τη μουσική έχουν γράψει η Ιφιγένεια Αντωνιάδου, ο Κανάρης Κεραμάρης και ο Κώστας Μακρυγιαννάκης.

Για την δραματοποίηση τα τραγούδια και την μουσική επένδυση του έργου έχουν συμμετάσχει 30 ηθοποιοί και μουσικοί, ενώ την αφήγηση κάνει η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη.
Τίτλος βιβλίου:Το τελευταίο δέντρο
Περιέχει:CD
Εκδότης:Εν πλω
Συντελεστές βιβλίου:Αστερίου Αναστασία (Συγγραφέας)
Κουμαριάς, Νίκος (Εικονογράφος)
ISBN:9789606719967
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες