Μαθηματικά Γ΄ λυκείου

Μιγαδικοί, όρια, συνέχεια: Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:
Εν Δυνάμει
Έτος:
2009
ISBN:
9789608865747
Σελίδες:
431
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθηματικά Γ΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€19,27
Η τιμή μας: €17,34
Μαθηματικά Γ΄ λυκείου
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα από τα τρία (Μιγαδικοί αριθμοί, Όρια, Συνέχεια - Παράγωγος - Ολοκλήρωμα) της σειράς που απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε με τα τρία βιβλία της σειράς να παρουσιάζεται με ολοκληρωμένο τρόπο η ύλη της Γ΄ Λυκείου. Έτσι ο μαθητής που ετοιμάζεται για τις κρίσιμες εξετάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, να μην έχει ανάγκη να ανατρέξει σε άλλα παρόμοια έργα. Για τη διάρθρωση και την παρουσίαση της ύλης του τεύχους αυτού, όπως και στα άλλα δύο της σειράς είχαμε πάντα στο μυαλό μας, την ανάγκη για μαθηματικά βιβλία γραμμένα με απλό και κατανοητό τρόπο, αλλά χωρίς να χάνεται η ακρίβεια και η αυστηρότητα των μαθηματικών εννοιών.

Η πορεία μας για πάνω από τριανταπέντε χρόνια στις τάξεις, μας έφερε αντιμέτωπους με πολλά εξεταστικά συστήματα και πλούτισε τη διδακτική μας εμπειρία. Αυτή την εμπειρία προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε και στο τεύχος αυτό.

Έτσι στα περιεχόμενά του ο αναγνώστης θα βρει:
Πλήρη θεωρία, σχόλια και παρατηρήσεις, πολλά λυμένα παραδείγματα -που καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις- και πάρα πολλές άλυτες ασκήσεις (με υποδείξεις για τις λύσεις τους στο τέλος του βιβλίου). Ειδικά για τα σχόλια έγινε προσπάθεια να φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία, να αναδεικνύουν τις παγίδες και να βοηθούν στη συγκρότηση γενικών μεθόδων προσέγγισης των ασκήσεων. Έτσι μαζί με τις παρατηρήσεις, προσπαθήσαμε, να βοηθούν στο ξεκαθάρισμα των εννοιών και να προετοιμάζουν το έδαφος για τη λύση των ασκήσεων. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Μαθηματικά Γ΄ λυκείου
Υπότιτλος βιβλίου:Μιγαδικοί, όρια, συνέχεια: Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:Εν Δυνάμει
Συντελεστές βιβλίου:Λουκόπουλος, Γεώργιος (Συγγραφέας)
Λουκόπουλος, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608865747
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2009
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες