Χάλια κάρμα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2011
ISBN:
9789604614325
Σελίδες:
403
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χάλια κάρμα
Τιμή εκδότη:€14,90
Η τιμή μας: €13,41
Χάλια κάρμα
Γεμάτο χιούμορ και ανατροπές, ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα, που θα σας συναρπάσει!

Δεν υπάρχει τίποτε που να επιθυμεί περισσότερο η σταρ των τοκ-σόου Κιμ Λάνγκε, από το γερμανικό τηλεοπτικό βραβείο για τον καλύτερο παρουσιαστή. Θριαμβεύτρια, το κρατάει πια στα χέρια της. Κρίμα που το ίδιο κιόλας βράδυ θα σκοτωθεί από τα συντρίμμια ενός ρωσικού διαστημικού σταθμού που - αν είναι δυνατόν - αντί για κάποια έρημη περιοχή του πλανήτη, θα καταλήξουν στο κεφάλι της.

Στο Υπερπέραν, η Κιμ μαθαίνει ότι στη σύντομη διάρκεια της ζωής της είχε συγκεντρώσει πάρα πολύ κακό κάρμα. Ο λογαριασμός σερβίρεται αμέσως. Η Κιμ ξαναγεννιέται σε μια τρύπα μέσα στο χώμα, έχοντας έξι πόδια, κεραίες, και έναν τεράστιο πισινό -είναι μυρμήγκι! Όμως η Κιμ δεν έχει καμία όρεξη να περάσει μια αιωνιότητα κουβαλώντας ψίχουλα πέρα δώθε. Ούτε μπορεί να επιτρέψει σε μια άλλη γυναίκα να παρηγορήσει τον άντρα της. Τι πρέπει να κάνει; Σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει μόνο μία διέξοδο: να συλλέξει καλό κάρμα για να ανέβει και πάλι ψηλά στην κλίμακα της μετενσάρκωσης!

Στις αγωνιώδεις αλλά και απίστευτα διασκεδαστικές προσπάθειές της, θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο: τον διασημότερο καρδιοκατακτητή όλων των εποχών!
Τίτλος βιβλίου:Χάλια κάρμα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Mieses Karma
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Safier, David (Συγγραφέας)
Δρεπανιώτης, Παναγιώτης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604614325
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες