Έγκλημα στα Μετέωρα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2011
ISBN:
9789604942275
Σελίδες:
495
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έγκλημα στα Μετέωρα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Έγκλημα στα Μετέωρα
Μετέωρα:

Μια ομάδα πολεμιστών με χάλκινες περικεφαλαίες σκαρφαλώνει στις βραχώδεις κορυφές των Μετεώρων. Οι εισβολείς παραβιάζουν το άβατο της Αγίας Τριάδας. Γλιστρούν στα δαιδαλώδη τούνελ της μονής κραδαίνοντας κοφτερά ξίφη που αστράφτουν στο μισοσκόταδο. Λίγο αργότερα, επτά μοναχοί, μέλη μιας μυστικής αδελφότητας που προστατεύει ένα προαιώνιο μυστικό, εντοπίζονται νεκροί σε μια χαράδρα. Ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ιντερπόλ Νικ Ντάιαλ καταφτάνει στον τόπο του εγκλήματος για να ερευνήσει την υπόθεση.

Αγία Πετρούπολη:

Τα ανάκτορα του Πέτερχοφ είναι γεμάτα κόσμο. Ο άγνωστος εμφανίζεται ξαφνικά. Σημαδεύει και τραβάει τη σκανδάλη. Δεν ακούγεται πυροβολισμός, παρά μόνο ο θόρυβος του άψυχου κορμιού που πέφτει στο σιντριβάνι. Έντρομη, η ιστορικός Άλισον Τέιλορ καρφώνει το βλέμμα της στο νερό. Ο Αμερικανός συλλέκτης αρχαιοτήτων και κυνηγός θησαυρών Ρίτσαρντ Μπάιρντ είναι νεκρός. Οι μόνοι που μπορούν να ρίξουν φως στο μυστήριο και να σώσουν την Αλισον από βέβαιο θάνατο είναι ο Τζόναθαν Πέιν και ο Ντέιβιντ Τζόουνς, πρώην μέλη μιας επίλεκτης ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων.

Τι σχέση έχουν αυτές οι στυγερές δολοφονίες με ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου; Ποιος προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια σκορπίζοντας το θάνατο; Πού βρίσκεται ο Χαμένος Θρόνος του Δία που αναζητούσε ο Ερρίκος Σλήμαν ως το τέλος της ζωής του; Μια μεγάλη έρευνα που ξεκινά από τα Μετέωρα, συνεχίζεται στο Άγιο Όρος και εκτείνεται σε Ευρώπη, Ρωσία και Αμερική. Μια σκοτεινή υπόθεση που έπρεπε να περάσουν εκατό χρόνια για να εξιχνιαστεί.
Τίτλος βιβλίου:Έγκλημα στα Μετέωρα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The Lost Throne
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Kuzneski, Chris (Συγγραφέας)
Λεμπέση - Μουζακίτη, Ιωάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604942275
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες