Εταιρεία φιλομαθών εραστών

Εκδότης:
Γρηγόρη
Έτος:
2011
ISBN:
9789603336631
Σελίδες:
355
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εταιρεία φιλομαθών εραστών
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Εταιρεία φιλομαθών εραστών
"Aυτή, στα τριάντα της, είχε επινοήσει ένα πρωτότυπο τρόπο να "αλιεύει" τις γνωριμίες της για τα επιλεκτικά της γούστα. Αυτός, ένα εκλεκτό της θύμα. Όμως, ακόμα και τότε, δεν μένει ικανοποιημένη. Η ίδια έχει παγιδευτεί από την "έξη του τζόγου" που δημιουργεί η μέθοδος της. Όμως, σε μια τέτοια υποτιθέμενη τυχαία "εμπλοκή", προκύπτουν αναπάντεχες εκπλήξεις... Ο γοητευτικός αυτός άνδρας που γνωρίζει αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από μία τυχαία γνωριμία. Δεν μπαίνει μόνο στη ζωή της αλλά και στο παρελθόν της οικογένεια της. Άραγε αυτή η κατάρα της οικογενείας της, να μένουν όλα τα θηλυκά μόνα τους, μπορεί να σπάσει;

Στην Αθήνα, που δεν έχει πλέον όρια, όπου η ίδια η πόλη δεν ελέγχει το μέγεθος της και τους ανθρώπους της, κατά πόσο αυτοί οι δύο πρωταγωνιστές θα μας δώσουν ένα σύγχρονο στίγμα της υφής της ζωής, της βιωμένης μοναξιάς και τον αποκλεισμό που δημιουργεί ακόμα και η ίδια η πνευματική καλλιέργεια;"

Το κέντρο προσοχής στο νέο μυθιστόρημα του Καλαβρυτινού Σπύρου Γκρίντζου με τίτλο "Εταιρεία Φιλομαθών Εραστών" είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γύρω από το οποίο πλέκεται μια πρωτότυπη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια πολύ καλλιεργημένη και φιλόδοξη τριαντάχρονη στους χώρους του οποίου αναζητά μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα με αναγνωρίσιμους και καθημερινούς χαρακτήρες γραμμένο με χιούμορ και με μια πολύ διεισδυτική ματιά πάνω στο πλέγμα των ανθρωπίνων σχέσεων σήμερα σε μια μεγαλούπολη.

Ο Σπύρος Γκρίντζος, ο οποίος δεν μας συνηθίζει να γράφει για τον αστικό χώρο (Ο "Γκόρκας" και το "Παραλάβατε διορισμόν" είναι καθαρά έργα της υπαίθρου), μας.αιφνιδιάζει ευχάριστα με την επάρκεια του και την άνεση που κινείται πλέον στον αστικό χώρο.

Ένα πραγματικά συναρπαστικό μυθιστόρημα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, γραμμένο με μια ανάλαφρη ματιά που ακτινογραφεί σε αρκετό βάθος τον κοινωνικό καμβά μιας μεγαλούπολης όπως είναι σήμερα η Αθήνα.

Μια πόλη, όπως λέει το οπισθόφυλλο του βιβλίου, η οποία δεν ελέγχει πλέον ούτε το μέγεθός της, ούτε τους ανθρώπους της. Παρόλα αυτά, το βιβλίο με τον "ερεθιστικό τίτλο", διατηρεί μια πολύ αισιόδοξη ματιά.
Τίτλος βιβλίου:Εταιρεία φιλομαθών εραστών
Εκδότης:Γρηγόρη
Συντελεστές βιβλίου:Γκρίντζος Σπύρος Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603336631
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες