Αποφθέγματα
Συγκριτικά, ο άνθρωπος είναι το πιο ελαττωματικό ζώο, το πιο ανίσχυρο, το πιο απαμακρυσμένο από τα ένστικτά του, αλλά είναι αλήθεια ότι -παρ' όλ' αυτά- είναι και το πιο ενδιαφέρον!
Τίτλος βιβλίου: | Αποφθέγματα |
---|
Εκδότης: | Εκδοτική Θεσσαλονίκης |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Nietzsche, Friedrich Wilhelm, 1844-1900 (Συγγραφέας) Τσακνάκης, Αθανάσιος Α. (Μεταφραστής) Χριστοδούλου, Ιωάννης Σ. (Μεταφραστής)
|
ISBN: | 9789606614538 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | Φιλοσοφία | Σελίδες: | 77 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | 2007 | Διαστάσεις: | 20x14 |
---|
Κατηγορίες: | Γενικά Βιβλία > Βιβλίο-Δώρα Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία |
Δουδούμης, Γεώργιος Ε.
Ο Γεώργιος Ε. Δουδούμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στη Διοικητική των Επιχειρήσεων.
Από το 1975 υπηρέτησε 29 χρόνια στο εξωτερικό ως οικονομικός διπλωμάτης με αρμοδιότητα εμπορικά & οικονομικά θέματα (στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Μόναχο και στις Πρεσβείες της Ελλάδος στη Τζέντα, στο Βελιγράδι, στη Χάγη, στα Τίρανα, στη Σόφια, στη Μαδρίτη και στο Βερολίνο) και 6 χρόνια στην Αθήνα ως στέλεχος διαδοχικά των υπουργείων Εμπορίου, Εθνικής Οικονομίας και Εξωτερικών.