Βασικές αρχές διοίκησης

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2011
ISBN:
9789603518532
Σελίδες:
244
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βασικές αρχές διοίκησης
Τιμή εκδότη:€18,41
Η τιμή μας: €16,57
στο καλάθι
Βασικές αρχές διοίκησης
Ο αναγνώστης θα βρει στο βιβλίο αυτό ένα πολύτιμο κωδικοποιημένο εγχειρίδιο με το οποίο μπορεί να κατανοήσει βασικές έννοιες της οικονομικής επιστήμης και του σύγχρονου μάνατζμεντ, εμπλουτισμένο με πλήθος πρόσφατων ερευνών, αναφορών και μελετών περιπτώσεων από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τρία κύρια μέρη.

Στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στην έννοια του μάνατζμεντ και στις λειτουργίες της διοίκησης. Στη συνέχεια διατυπώνονται οι επιδράσεις των περισσοτέρων επιστημών στο μάνατζμεντ και παρουσιάζεται η εικόνα που αυτό έχει σήμερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας.

Στο δεύτερο μέρος αναπτύσσονται αναλυτικά όλες οι διαστάσεις του κλασικού μάνατζμεντ (στρατηγικό, χρηματοοικονομικό, παραγωγής, ανθρωπίνων πόρων, πληροφοριών και πωλήσεων). Επιπλέον, εξετάζεται αναλυτικά το μάρκετινγκ μάνατζμεντ και ορίζονται οι λειτουργίες της διοίκησης του μάρκετινγκ. Παρουσιάζεται η μεθοδολογία εφαρμογής, καθώς και το μείγμα του μάρκετινγκ και γίνεται πλήρης αναφορά στο σύστημα διανομής μέσω δικαιόχρησης (franchising). Ακολούθως, αναπτύσσονται ειδικά θέματα στο πεδίο του μάρκετινγκ, όπως το merchandising και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, και γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ του παραδοσιακού μάρκετινγκ και του μάρκετινγκ της εμπειρίας.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος αναφέρονται οι κυριότερες μορφές του σύγχρονου μάνατζμεντ, ενώ στο τέλος υπογραμμίζεται η σπουδαιότητα της αξιολόγησης του μάνατζμεντ στους σύγχρονους οργανισμούς.
Τίτλος βιβλίου:Βασικές αρχές διοίκησης
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Γιαλελής, Κυριάκος Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603518532
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες