Extras

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2011
ISBN:
9789605010669
Σελίδες:
446
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Extras
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Extras
Λίγα χρόνια µετά την ανατροπή του καθεστώτος των Ειδικών από την επαναστάτρια Τάλι Γιάνγκµπλαντ, µια πολιτιστική αναγέννηση σαρώνει τον κόσµο. "Τεχνοκέφαλοι" επιδεικνύουν τα τελευταία γκάτζετ τους, "αναρτιστές" διαδίδουν κουτσοµπολιά και µόδες και άτοµα µε ακραίες επεµβάσεις έχουν κόλληµα µε την πλαστική χειρουργική. Η δηµοτικότητα είναι η κινητήρια δύναµη της κοινωνίας κι όλοι λαχταρούν να γίνουν διάσηµοι.

Η δεκαπεντάχρονη Άγια Φουζ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά η προσωπική της κατάταξη είναι τόσο χαµηλή, ώστε ουσιαστικά η Άγια είναι ένα τίποτα. Μία "έξτρα". Η µόνη της ελπίδα να γίνει διάσηµη είναι να αναρτήσει ένα πρωτότυπο συγκλονιστικό ρεπορτάζ. Και τότε ανακαλύπτει τυχαία ένα φοβερό µυστικό. Η Άγια ξέρει ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της δηµοσιότητας. Dστόσο, τα στοιχεία που ετοιµάζεται ν' αποκαλύψει δε θ' αλλάξουν µόνο τη δική της µοίρα... αλλά και τη µοίρα αυτού του θαυµάσιου καινούριου κόσµου.

Η συναρπαστική ολοκλήρωση της σειράς "Uglies", που έχει αποσπάσει 22 βραβεία και διακρίσεις και αγαπήθηκε από εκατοµµύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσµο.


Βιβλία στην ίδια σειρά:
Τίτλος βιβλίου:Extras
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Westerfeld, Scott (Συγγραφέας)
Οικονόμου, Καίτη (Μεταφραστής)
ISBN:9789605010669
Σειρά εκδότη:Uglies
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2011
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 16+
Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες