Μιας πατρίδας άνθρωποι

Διηγήματα
Εκδότης:
Εκδόσεις των Φίλων
Έτος:
2010
ISBN:
9789602891070
Σελίδες:
226
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μιας πατρίδας άνθρωποι
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
Μιας πατρίδας άνθρωποι
Ο συγγραφέας του βιβλίου αυτού, κάνοντας μια εντυπωσιακή παρένθεση στη σειρά των γνωστών ιστορικών και κοινωνικών μυθιστορημάτων του, που του έχουν αποφέρει τρία βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών και πολλές άλλες τιμητικές διακρίσεις, παρουσιάζει μια ακόμη δυναμική συλλογή διηγημάτων, αντιπροσωπευτική της ζωής, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ιστορίες συγκλονιστικές, γραμμένες με ύφος γλαφυρό και γοητευτικό, είναι τα θέματα της συλλογής αυτής. Ιστορίες με σύγχρονους ήρωες που αγαπούν, ερωτεύονται, υποφέρουν και αγωνίζονται για τη ζωή που ονειρεύονται.

Πρόκειται για ένα ακόμη ωραίο βιβλίο του σημαντικού αυτού συγγραφέα και σκηνοθέτη, που έργα του εκδίδονται σε είκοσι και πλέον γλώσσες και παρουσιάζονται με ιδιαίτερη επιτυχία σε ξένα κρατικά και δημοτικά θέατρα. Η κινηματογραφική πείρα του συγγραφέα από πολλές γνωστές, ωραίες ταινίες του και τηλεοπτικές σειρές, βασισμένες σε μυθιστορήματά του ("Η Αλτάνα της Πάργας", "Ο βασιλιάς και το άγαλμα", "Οι βραδυνές καμπάνες") δίνει και στην πολυπρόσωπη αυτή σύνθεση ξεχωριστή αμεσότητα και συγκίνηση.
Τίτλος βιβλίου:Μιας πατρίδας άνθρωποι
Υπότιτλος βιβλίου:Διηγήματα
Εκδότης:Εκδόσεις των Φίλων
Συντελεστές βιβλίου:Ασημακόπουλος Κώστας (Συγγραφέας)
ISBN:9789602891070
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες