Basketball

Εκδότης:
Salto
Έτος:
2010
ISBN:
9789602781739
Σελίδες:
326
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Basketball
Τιμή εκδότη:€40,19
Η τιμή μας: €36,17
Basketball
Στο βιβλίο περιγράφεται η ατομική επιθετική και αμυντική τεχνική των καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών. Συγκεκριμένα, γίνεται λεπτομερής ανάλυση σε όλες τις δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης, που αφορούν:
- την ατομική τεχνική, επίθεσης και άμυνας,
- η μεθοδολογική προσέγγιση διδασκαλίας,
- την επισήμανση των λαθών στην τεχνική εκτέλεση του αθλητή και τον τρόπο διόρθωσής τους,
- την κατανόηση και εμπέδωση των γνωστικών αντικειμένων της καλαθοσφαίρισης με ερωτηματολόγια πολλαπλής επιλογής, καθώς και την πρακτική αξιολόγησή τους,
- την παρουσίαση απλών και συνδυαστικών ασκήσεων, βοηθητικών μέσων και υλικών, καθώς και παιγνιωδών παιδαγωγικών δραστηριοτήτων όλων των αναπτυξιακών ηλικιών, για τη σωστή εκμάθηση και εξάσκηση των γενικών και ειδικών κινητικών δεξιοτήτων της ατομικής τεχνικό-τακτικής συμπεριφοράς στην καλαθοσφαίριση, εμπλουτίζοντας τη διδακτική διαδικασία.

Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο θα βοηθήσει σημαντικά τους καλαθοσφαιριστές όλων των αναπτυξιακών ηλικιών, τους μαθητές προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α., τους προπονητές και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής. Τέλος, ευελπιστούμε ότι θα συμβάλλει και στον εμπλουτισμό της περιορισμένης βιβλιογραφίας για τις αναπτυξιακές ηλικίες στην αθλοπαιδιά της καλαθοσφαίρισης.
Τίτλος βιβλίου:Basketball
Εκδότης:Salto
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789602781739
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες