Δορυφορικές επικοινωνίες

Εκδότης:
Παπασωτηρίου
Έτος:
2008
ISBN:
9789607182234
Σελίδες:
560
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δορυφορικές επικοινωνίες
Τιμή εκδότη:€40,80
Η τιμή μας: €36,72
Δορυφορικές επικοινωνίες
Αν και υπάρχουν πολλές συναρπαστικές τεχνολογικές πρόοδοι στις δορυφορικές επικοινωνίες, οι θεμελιώδεις αρχές πίσω από αυτές τις τεχνολογίες έχουν παραμείνει οι ίδιες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα δεύτερη έκδοση αυτού του κλασικού βιβλίου εστιάζει στις βασικές θεωρίες παρά σε μια εγκυκλοπαιδική θεώρηση συγκεκριμένων συστημάτων. Αυτή η εστιασμένη προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο ένα σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών μεταφέρει πληροφορίες.

Πλήρως αναθεωρημένη και ανανεωμένη, η νέα έκδοση παρουσιάζει ένα νέο συγγραφέα, τον Jeremy Allnutt από το George Mason University, τέσσερα νέα κεφάλαια, και πολλά περισσότερα επεξεργασμένα παραδείγματα!

- Ενημερωμένο υλικό πάνω στις τελευταίες εφαρμογές των δορυφορικών συστημάτων: καλύπτει την τρέχουσα τεχνολογία, με νέα κεφάλαια για τα συστήματα VSAT, το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (GPS), την απευθείας ευρεία μετάδοση δορυφορικής τηλεόρασης, και τα συστήματα χαμηλής τροχιάς.
- Περισσότερα επεξεργασμένα παραδείγματα: Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει πολλά δοκιμασμένα παραδείγματα, κι έτσι μπορείτε να μάθετε πώς γίνεται η ανάλυση.

- Έμφαση στις τεχνικές ψηφιακής μετάδοσης: Η θεωρία των ψηφιακών επικοινωνιών επισκοπείται λεπτομερώς και εφαρμόζεται στα συστήματα δορυφορικών επικοινωνιών.

- Πραγματικά προβλήματα: Ασκήσεις που βασίζονται σε πραγματικά δορυφορικά συστήματα σας δίνουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει.
Τίτλος βιβλίου:Δορυφορικές επικοινωνίες
Τίτλος πρωτότυπου:Sattelite Communications, 2nd ed.
Εκδότης:Παπασωτηρίου
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Pratt, T. (Συγγραφέας)
Bostian, C. (Συγγραφέας)
Allnutt, J. (Συγγραφέας)
Αγγελινός, Γιώργος (Μεταφραστής)
Κανάτας, Αθανάσιος (Επιμελητής)
ISBN:9789607182234
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες