Προγραμματισμός με τη C

Εκδότης:
Παπασωτηρίου
Έτος:
2010
ISBN:
9789607182791
Σελίδες:
560
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προγραμματισμός με τη C
Τιμή εκδότη:€29,00
Η τιμή μας: €26,10
στο καλάθι
Προγραμματισμός με τη C
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας διδάξει πώς να συντάσσετε προγράμματα στη γλώσσα προγραμματισμού C. Όποιο επίπεδο γνώσης κι αν κατέχετε στον προγραμματισμό, αυτό το βιβλίο είναι μια σαφής και ξεκάθαρη σπουδή στη γλώσσα C, η οποία αποτελεί το θεμέλιο πολλών αντικειμενοστραφών γλωσσών προγραμματισμού, όπως οι C++, Objective-C, C# και Java.

Το Προγραμματισμός με τη C διδάσκει τη C μέσω παραδειγμάτων, με ολοκληρωμένα προγράμματα C τα οποία περιγράφουν αναλυτικά κάθε νέα έννοια που πραγματεύεται το βιβλίο. Ο Stephen Kochan παρέχει αναλυτικές εξηγήσεις για όλες τις λειτουργίες της C. Θα μάθετε όλες τις θεμελιώδεις αρχές της γλώσσας καθώς και άριστες πρακτικές προγραμματισμού. Οι ασκήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου καθιστούν το βιβλίο ιδανικό για χρήση σε τάξεις διδασκαλίας, ή για ατομική εκμάθηση.

Το βιβλίο καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά της γλώσσας C, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων προσθηκών που περιλαμβάνει το πρότυπο ANSI C99. Τα παραρτήματα του βιβλίου παρέχουν αναλυτική σύνοψη της γλώσσας και της βιβλιοθήκης προτύπων της C, αμφότερα οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται οποιαδήποτε αναφορά.
Τίτλος βιβλίου:Προγραμματισμός με τη C
Τίτλος πρωτότυπου:Programming in C
Εκδότης:Παπασωτηρίου
Συντελεστές βιβλίου:Kochan, Stephen (Συγγραφέας)
Μήλιος, Αγαμέμνων (Μεταφραστής)
ISBN:9789607182791
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες