Το μυθιστόρημα της βασιλικής δυναστείας της Ελλάδας

Εκδότης:
Φερενίκη
Έτος:
2010
ISBN:
9789609513012
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μυθιστόρημα της βασιλικής δυναστείας της Ελλάδας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μυθιστόρημα της βασιλικής δυναστείας της Ελλάδας
"Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα πριγκιπόπουλο που το έλεγαν Χριστιανό-Γουλιέλμο-Φερδινάνδο-Αδόλφο-Γεώργιο και που δεν θα γινόταν ποτέ βασιλιάς της Δανίας... Και ήταν και μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα, που είχε έναν θρόνο και που δεν είχε βασιλιά..."

Κάπως έτσι ξεκινά το μυθιστόρημα της βασιλικής δυναστείας της Ελλάδας. Μία πορεία που ξεκινά τον Μάρτιο του 1863 στην Κοπεγχάγη και τελειώνει στις 13 Δεκεμβρίου του 1967 στην Αθήνα.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα ακόμη χρονικό της σύγχρονης Ελλάδας, ούτε μία προσπάθεια αγιοποίησης προσώπων, όπως σημειώνει στον πρόλογο η συγγραφέας του, Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου. Είναι η αφήγηση της ιστορίας μίας οικογένειας, με πρωταγωνιστές βασιλιάδες, βασίλισσες, τσάρους, τσαρίνες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, Μεγάλους Δούκες και Μεγάλες Δούκισσες, με τα προτερήματα και τα ελαττώματα που έχει κάθε άνθρωπος, με τα μυστικά που ορισμένες φορές είναι ανομολόγητα. Μία ιστορία που, αν δεν ήταν πραγματική, θα μπορούσε να αποτελέσει το συναρπαστικό σενάριο μιας κινηματογραφικής ταινίας περιπέτειας, δράσης, μυστηρίου, πολέμων, έρωτα και μίσους.
Τίτλος βιβλίου:Το μυθιστόρημα της βασιλικής δυναστείας της Ελλάδας
Εκδότης:Φερενίκη
Συντελεστές βιβλίου:Στεφανοπούλου, Αλεξάνδρα (Συγγραφέας)
ISBN:9789609513012
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες