Νέο Φενγκ Σούι

Πώς μικρές αλλαγές στο σπίτι σας μπορούν να φέρουν πρόοδο στην προσωπική σας εξέλιξη
Εκδότης:
Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Έτος:
2008
ISBN:
9789602961612
Σελίδες:
234
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νέο Φενγκ Σούι
Τιμή εκδότη:€17,10
Η τιμή μας: €15,39
Νέο Φενγκ Σούι
Σήμερα ζούμε πολύ διαφορετικά απ' ό,τι πριν 4.000 χρόνια. Υπάρχουν όμως και κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την καλή διαρρύθμιση των σπιτιών μας, που μένουν αναλλοίωτες σε κάθε χρονική περίοδο· όπως, π.χ., μία αντίληψη του Φενγκ Σούι ότι: τα πάντα είναι ζωντανά, τα πάντα αλληλοσχετίζονται και τα πάντα εξελίσσονται και αλλάζουν.

Το Νέο Φενγκ Σούι, με τα θεμέλια του βαθιά μέσα στην αρχαία σοφία της εσωτερικής διαρρύθμισης και του πώς επιδρά στις ζωές μας, έχει μεταφέρει όλη αυτή τη γνώση και σοφία στον 21ο αιώνα και στις συνθήκες ζωής του σύγχρονου ανθρώπου με τρόπο αντιληπτό, όχι μόνο για "ειδικούς" μα για όλους!

Το Νέο Φενγκ Σούι δίνει απτά και εύχρηστα "εργαλεία" για την πρακτική εφαρμογή των αρχών της βαθιάς αυτής γνώσης. Κατανοώντας δε τις βασικές αρχές του, μπορείτε εύκολα ν' αντιληφθείτε το εάν και πώς οι χώροι που σας περιβάλλουν σας υποστηρίζουν ή όχι και έτσι να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε να ωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από την επίδραση που έχει επάνω σας ό,τι σας περιβάλλει.

Το Νέο Φενγκ Σούι σας μαθαίνει πώς η εσωτερική διαρρύθμιση, τα χρώματα, τα σχήματα και τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιείτε καθώς και τα φυσικά ενεργειακά μονοπάτια που υπάρχουν στους χώρους σας επηρεάζουν τις ψυχές και συνεπώς και τις ζωές σας.
Τίτλος βιβλίου:Νέο Φενγκ Σούι
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς μικρές αλλαγές στο σπίτι σας μπορούν να φέρουν πρόοδο στην προσωπική σας εξέλιξη
Εκδότης:Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Sagar (Συγγραφέας)
Νίκα, Λιάνα Ν. (Μεταφραστής)
ISBN:9789602961612
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία > Ανατολικές Φιλοσοφίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες