Σκεφτείτε!

Πριν είναι πολύ αργά
Εκδότης:
Αλκυών
Έτος:
2010
ISBN:
9789603261698
Σελίδες:
255
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σκεφτείτε!
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
Σκεφτείτε!
Γιατί σκεφτόμαστε όπως σκεφτόμαστε; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σκέψη μας, για να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα που μας απειλούν; Τι θα συμβεί αν δεν θέλουμε να αλλάξουμε;

Σε αυτό το σημαντικό νέο βιβλίο, ο γκουρού της εγκάρσιας σκέψης και συγγραφέας μπεστ-σέλερ, Edward de Bono, εξετάζει γιατί ο συμβατικός τρόπος σκέψης μας δεν είναι σωστός… και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον διορθώσουμε.

Ο de Bono υποστηρίζει, ότι οι τρόποι σκέψης που χρησιμοποιούμε σήμερα είναι εξαιρετικοί, όταν εφαρμοστούν σε ορισμένους τομείς, όπως η επιστήμη και η τεχνολογία, αλλά όταν προσπαθούμε να εξετάσουμε άλλα, πιο ανθρώπινα θέματα, όπως η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος, δεν κάνουμε καμία απολύτως πρόοδο.

Εξετάζοντας από ιστορική σκοπιά τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ο de Bono αποκαλύπτει, ότι αν μπορέσουμε να διορθώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, θα λύνουμε πιο εύκολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Ο de Bono, γεμάτος από νέες ιδέες για να ενισχύσετε την ικανότητά σας να σκέφτεστε διαφορετικά, θα σας εμπνεύσει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε... πριν είναι πολύ αργά!
Τίτλος βιβλίου:Σκεφτείτε!
Υπότιτλος βιβλίου:Πριν είναι πολύ αργά
Τίτλος πρωτότυπου:Think! Before is too late
Εκδότης:Αλκυών
Συντελεστές βιβλίου:De Bono, Edward (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603261698
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2010
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Γνωστική Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες