Τω Πατρί και τω Υιώ

Εκδότης:
Παπαζήσης
Έτος:
2010
ISBN:
9789600223712
Σελίδες:
407
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τω Πατρί και τω Υιώ
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
στο καλάθι
Τω Πατρί και τω Υιώ
Η Ηλέκτρα δεν είναι μια τυχαία υποψήφια διδάκτορας. Το θέμα της διατριβής της είναι η αναζήτηση του τάφου και της μούμιας του Μέγα Αλέξανδρου. Δύο καθηγητές διεκδικούν το Βραβείο Νόμπελ σχεδιάζοντας να ερμηνεύσουν τη στρατηγική του διάνοια στη μετάλλαξη του γονιδίωματός του. Ο ένας είναι ο επιβλέπων της. Ο άλλος γίνεται ο εραστής της.

Αντιμέτωπη με τον απαγορευμένο έρωτα στο πρόσωπο του επιστημονικού της αντίπαλου, ζει με το δίλημμα της επερχόμενης προδοσίας. Η ανάγκη εξομολόγησης της αμαρτίας την έφερε κοντά σε έναν μυστήριο Καθολικό ιερέα, ο μόνος άνθρωπος που ξέρει όλα της τα μυστικά.

Μία μέρα ο πατέρας της την οδηγεί στη μυστική βιβλιοθήκη του Αγίου Όρους μέσω του οικογενειακού του φίλου και ιερομόναχου Πάτερ Ιωασάφ. Εκεί ανακαλύπτει τα χαμένα και άγνωστα συγγράμματα του Πυθαγόρα και του Αριστοτέλη. Η αποκρυπτογράφησή τους την οδηγεί σε ένα αναπάντεχο εύρημα. Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε κλωνοποιηθεί. Ο Καθολικός ιερέας το επιβεβαιώνει και της αποκαλύπτει ότι ο Αλέξανδρος ζει στο σήμερα.

Λίγες μέρες αργότερα η Ηλέκτρα βρίσκεται δολοφονημένη. Τα μυστικά της όμως πρόλαβε να τα πει στην πεντάχρονη κόρη της. Η αλήθεια δεν χάνεται και ένα Νόμπελ απονέμεται.
Τίτλος βιβλίου:Τω Πατρί και τω Υιώ
Εκδότης:Παπαζήσης
Συντελεστές βιβλίου:Λασπά, Χριστίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789600223712
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2010
Κατηγορίες:
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες