Ομοιοπαθητική

Σύγχρονα ρεύματα
Εκδότης:
Πέργαμος
Έτος:
1992
Σελίδες:
35
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ομοιοπαθητική
Τιμή εκδότη:€5,05
Η τιμή μας: €4,55
στο καλάθι
Ομοιοπαθητική
Στον πόνο και στην αρρώστια, αλλά και σε κάθε τι που μας βασανίζει, συναντάμε ένα σύνηθες πανανθρώπινο φαινόμενο, να βλέπουμε τον άνθρωπο να στρέφεται παντού -οπουδήποτε- και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει ανακούφιση κι απελευθέρωση. Κι ενώ τούτο θα φαινόταν
λογικό και φυσιολογικό -εν τούτοις- δεν είναι πάντοτε για το συμφέρον μας - όταν η μέθοδος είναι παραπλανητική.
Άραγε, θα πρέπει με κάθε τρόπο και με την καταβολή οποιουδήποτε τιμήματος να μπούμε κάτω από μεθόδους με άγνωστα παρασκήνια -αλλά, κι αποτελέσματα- για να βρούμε την εύκολα διαφημιζόμενη «αποκατάσταση» της υγείας μας;
Και μάλιστα: Ακόμα κι αν χρειαστεί να αδικήσουμε το πνεύμα μας και την ευχή μας;!
Θα περνάμε, π.χ. ένα οποιοδήποτε φάρμακο, για να απαλλαγούμε από ημικρανίες ή ισχυρούς σωματικούς πόνους, όταν -από άλλη πηγή- θα μαθαίναμε πως, το ίδιο αυτό φάρμακο δημιουργεί και καρκίνο του στομάχου;! Νομίζουμε πως δύσκολα θα αποτολμούσαμε κάτι τέτοιο για το σώμα.
Τι να πούμε, όμως, για το πνεύμα και για την ψυχή;
Τι γίνεται, άραγε, με την Ομοιοπαθητική, τα "φάρμακά" της και τις μεθόδους της; ο άνθρωπος -χωρίς να το γνωρίζει, επειδή δεν το ερεύνησε- μπαίνει κάτω από επιδράσεις του αόρατου πονηρού πνευματικού κόσμου, που όχι μόνο οδηγείται σε απομάκρυνση από τον αληθινό Θεό και τη σωτηρία του, αλλά παγιδεύεται και μπαίνει κάτω από σκληρά ψυχικά δεσμά.
Φτάνει σε καταστάσεις κατάθλιψης, τάσεις αυτοκτονίας και σπάσιμο των νεύρων, με άμεση επίδραση στην υγεία του, στην ηρεμία του, στην ευτυχία της οικογένειάς του και των παιδιών του.
Το βιβλίο τούτο γράφτηκε για να διαφωτίσει τον κάθε καλοπροαίρετο και ειλικρινή άνθρωπο, για να μη παγιδευτεί, αλλά να μπορέσει να ζήσει πραγματικά ελεύθερος. Εκείνος που μπορεί γα ελευθερώνει είναι ο ζωντανός Υιός του Θεού, ο Ιησούς Χριστός που μας μιλάει μέσα από την Καινή Διαθήκη, το Ευαγγέλιο.
Τίτλος βιβλίου:Ομοιοπαθητική
Υπότιτλος βιβλίου:Σύγχρονα ρεύματα
Εκδότης:Πέργαμος
Συντελεστές βιβλίου:Pfeifer, Samuel (Συγγραφέας)
Φίλος, Σπύρος (Μεταφραστής)
ISBN:
Σειρά εκδότη:Πέργαμος
Στοιχεία έκδοσης: 1992
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες