Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης

Πώς να πάρετε στα χέρια σας την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ενώ μαίνεται η χειρότερη οικονομική κρίση από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1920
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2010
ISBN:
9789604613731
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης
Τιμή εκδότη:€11,90
Η τιμή μας: €10,71
στο καλάθι
Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης
Αν θέλετε να μάθετε πώς να πάρετε στα χέρια σας την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ενώ μαίνεται η χειρότερη οικονομική κρίση από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1920, αυτό το βιβλίο θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε!

Διαβάστε το βιβλίο αυτό και ανακαλύψτε:
- Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που έχουν οδηγήσει στην απόλυτη ύφεση.
- Ποιες είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σημερινή οικονομική συγκυρία.
- Τι μπορείτε να κάνετε ώστε όχι απλώς να επιβιώσετε αλλά και να ευημερήσετε τα επόμενα χρόνια.

Ο Δρ. Πράις, επιχειρηματίας, επενδυτής, και συγγραφέας βιβλίων για επιχειρήσεις, αναλύει τους διάφορους παράγοντες που συνέβαλαν στην απόλυτη ύφεση, τονίζει ότι η επιχειρηματικότητα πρέπει να βγει κερδισμένη από αυτόν τον πόλεμο, γιατί μόνο έτσι θα επιστρέψει η οικονομική ανάπτυξη, και υποστηρίζει ότι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες σήμερα - και για τις επόμενες δεκαετίες - δεν εμφανίζονται στην παραγωγή προϊόντων, κάτι που η Κίνα μπορεί να κάνει φθηνότερα, αλλά στο μάρκετινγκ και την προώθησή τους στην αγορά.

Έτσι, ο συγγραφέας μάς προτείνει μια στρατηγική μάρκετινγκ από άτομο σε άτομο την οποία ονομάζει "Αλτρουιστικό Μάρκετινγκ"-, κατά την οποία "οι άνθρωποι βοηθούν τον εαυτό τους βοηθώντας άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό τους". Σε αντίθεση με τις επιθετικές, σοκαριστικές διαφημίσεις που κυριαρχούν στις ημέρες μας, το "Αλτρουιστικό Μάρκετινγκ"- δραστηριοποιείται στην πιο ήπια πλευρά του καπιταλισμού, όπου προτεραιότητα έχουν η συνεργασία, η επικοινωνία, και η ομαδικότητα και όχι ο ανταγωνισμός και η επιδίωξη για χαμηλές τιμές.
Τίτλος βιβλίου:Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να πάρετε στα χέρια σας την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ενώ μαίνεται η χειρότερη οικονομική κρίση από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1920
Τίτλος πρωτότυπου:Surviving in the Perfect Recession
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Price, Steve W. (Συγγραφέας)
Σαββίδου, Αναστασία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604613731
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες