Αποστολή Λονδίνο

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2010
ISBN:
9789600436020
Σελίδες:
323
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αποστολή Λονδίνο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αποστολή Λονδίνο
Ο Βαραντίν Ντιμιτρόφ έχει αναλάβει μια πολύ σημαντική αποστολή. Ως νέος πρέσβης της Βουλγαρικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, είναι επιφορτισμένος με το καθήκον να εκσυγχρονίσει την εικόνα της Πρεσβείας, και κατ’ επέκταση της χώρας του, σύμφωνα με τα τρέχοντα δυτικά πρότυπα. Μια σκιώδης υπηρεσία δημοσίων σχέσεων του υπόσχεται άμεση πρόσβαση στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας της βρετανικής πρωτεύουσας, ακόμη και -γιατί όχι;- στην ίδια τη βασιλική οικογένεια. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στην υπόθεση εμπλέκεται μια μυστηριώδης νεαρή Βουλγάρα φοιτήτρια που διάγει διπλή ζωή, και η οποία έχει ανατριχιαστική ομοιότητα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Άλεκ Ποπόβ σκιαγραφεί με ρεαλισμό και αποστασιοποιημένη ειρωνεία τη διάλυση των αυταπατών της μετα-κομμουνιστικής εποχής των ανατολικοευρωπαϊκών κρατών, βασιζόμενος στα βιώματά του την περίοδο που διετέλεσε διπλωμάτης στο Λονδίνο.

Η "Αποστολή Λονδίνο" είναι ένα ανατρεπτικό κατασκοπευτικό θρίλερ που εντυπωσιάζει με το σύγχρονο ύφος και τις εμπνευσμένες σκηνές του.
Τίτλος βιβλίου:Αποστολή Λονδίνο
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Popov, Alek (Συγγραφέας)
Σταθόγιαννης, Πάνος (Μεταφραστής)
ISBN:9789600436020
Σειρά εκδότη:Ξένη Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες