Η δέκατη υπόθεση

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2010
ISBN:
9789604509898
Σελίδες:
376
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δέκατη υπόθεση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η δέκατη υπόθεση
Ο ποινικολόγος Χάρισον Τζ. Γουόκερ, γνωστότερος ως Τζεϊγουόκερ, τιμωρείται με τριετή ανάκληση της άδειάς του, επειδή χρησιμοποιούσε διάφορες "δημιουργικές" τακτικές στην άσκηση του επαγγέλματός του και επιπλέον πιάστηκε να απολαμβάνει μια... "πράξη ευγνωμοσύνης" στο κλιμακοστάσιο του δικαστηρίου από μια πελάτισσά του που είχε κατηγορηθεί για πορνεία.

Καταφέρνει να πείσει τους δικαστές ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει αβοήθητους τους πελάτες που έχει αναλάβει, και του επιτρέπουν να ολοκληρώσει δέκα μόνο υποθέσεις. Όμως η τελευταία απ’ όλες βάζει πραγματικά σε δοκιμασία τις ικανότητές του -και απειλεί να ανατρέψει το σερί αθωώσεων στο οποίο χρωστά τη φήμη του.

Η Σαμάρα Μος, νέα, μικροκαμωμένη και απίστευτα σέξι, μαχαίρωσε τον σύζυγό της στην καρδιά. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζουν όλοι. Και η ιστορία της -η κλασική ιστορία μιας πιτσιρίκας, πρώην πόρνης, που κατάφερε να τυλίξει έναν ηλικιωμένο δισεκατομμυριούχο- δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες.

Όμως ο Τζεϊγουόκερ ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα πόσο συχνά τα φαινόμενα απατούν. Μπορεί κάποιος άλλος να σκότωσε τον άντρα της και να παγίδευσε τη Σαμάρα; Ή μήπως ο Τζεϊγουόκερ παρασύρεται από τη φιλοδοξία του να κερδίσει άλλη μια υπόθεση -και μαζί την απέραντη ευγνωμοσύνη αυτής ειδικά της πελάτισσάς του;
Τίτλος βιβλίου:Η δέκατη υπόθεση
Τίτλος πρωτότυπου:The Tenth Case
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Teller, Joseph (Συγγραφέας)
Κωνσταντέα, Σαμάνθα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509898
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες