Η δύναμη της γυναίκας

Εκδότης:
Μέγας Σείριος
Έτος:
2010
ISBN:
9789607350398
Σελίδες:
258
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δύναμη της γυναίκας
Τιμή εκδότη:€15,92
Η τιμή μας: €14,33
στο καλάθι
Η δύναμη της γυναίκας
Στο βιβλίο γίνεται μια παρουσίαση της γυναίκας. Αναλύονται τα θεία γνωρίσματα της φύσης της, η αγάπη, η δεκτικότητα, η αφοσίωση. Αναλύονται επίσης οι αδύναμες όψεις της προσωπικότητάς της, που αναστέλλουν την έκφραση της ουσιαστικής δύναμής της.

Για κάθε στοιχείο που αναπτύσσεται δίνονται παραδείγματα από εμπειρίες της συγγραφέως και άλλων γυναικών. Περιγράφεται ο συγκινησιακός τους κόσμος, η ενστικτώδης φύση τους, η δημιουργική τους δύναμη. Εξηγείται πώς αυτά επηρεάζουν και θετικά και αρνητικά τη λειτουργία τους στην οικογένεια, στη δουλειά, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Στα κεφάλαια αναπτύσσονται πολλά θέματα. Ορισμένα από αυτά είναι η τελειομανία, η μοναξιά, η επαγγελματική δράση, η ανάγκη της γυναίκας για την παρουσία του άντρα κτλ.

Ένας είναι ο στόχος όλων των αναλύσεων και των παραδειγμάτων που δίνονται στο βιβλίο. Ο στόχος αυτός είναι να εμπιστευθεί η γυναίκα τον εαυτό της, να γίνει ένα άτομο υπεύθυνο και να λειτουργεί με την ψυχή και την καρδιά της. Αυτό θέλει κατά βάθος να εκφράσει κάθε γυναίκα, γιατί αυτή είναι η φύση της. Τη φύση αυτή υμνεί η συγγραφέας και προτρέπει όλες τις γυναίκες να την εκδηλώσουν με πράξεις αγάπης και προσφοράς στους άλλους.
Τίτλος βιβλίου:Η δύναμη της γυναίκας
Εκδότης:Μέγας Σείριος
Συντελεστές βιβλίου:Λυκιαρδοπούλου, Κλαίρη (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9607350391
9789607350398
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση: 2010
Τόμος:
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες