Εγχειρίδιο φυσιολογίας με έγχρωμο άτλαντα

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Έτος:
1989
Σελίδες:
346
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εγχειρίδιο φυσιολογίας με έγχρωμο άτλαντα
Στο σύγχρονο κόσμο η εικόνα έχει ξεπεράσει όλους τους άλλους τρόπους πληροφόρησης. Το "Εγχειρίδιο φυσιολογίας με έγχρωμο άτλαντα" εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα της οπτικής παρουσίασης, για να δείξει τη χρονική σύμπτωση και την πολυπλοκότητα των φυσιολογικών φαινομένων.

Το σύντομο κείμενο και οι ανεπανάληπτες έγχρωμες φωτογραφίες του δίνουν με λεπτομέρειες τη φυσιολογία του κυττάρου και των οργάνων, των ρυθμιστικών συστημάτων και των μηχανισμών ελέγχου του ανθρώπινου οργανισμού. Με αναφορές στην Παθοφυσιολογία και τη Φυσιολογία της άσκησης, και με παράθεση και κλινικών στοιχείων, είναι βέβαιο ότι το βιβλίο αυτό, που διαβάζεται ευχάριστα και ξεκούραστα, θα καλύψει τις επιστημονικές ανάγκες των γιατρών, των φοιτητών και όσων ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες απόψεις της Φυσιολογίας του ανθρώπου.

Αξίζει να διαβαστεί από τους φυσιολόγους όλου του κόσμου!
Αυτό το βιβλίο αναφοράς με τη θαυμάσια εικονογράφηση παρέχει τις βασικές γνώσεις της σύγχρονης φυσιολογίας Το ακριβές κείμενο και οι έγχρωμες εικόνες δίνουν συμπληρωματικές περιγραφές της φυσιολογίας του κυττάρου, των οργάνων, των ρυθμιστικών συστημάτων και των μηχανισμών ελέγχου.

Η 4η αγγλική έκδοση έχει εκσυγχρονισθεί πλήρως τόσο από την άποψη του περιεχομένου και της οργάνωσης της διδακτικής ύλης όσο και από την άποψη της οπτικής μορφής. Το εκτεταμένο εισαγωγικό κεφάλαιο επικεντρώνεται σε όψεις· aspects της κυτταροπαθολογίας. Λόγω του σημαντικά εκτεταμένου κειμένου και της βελτιωμένης εικονογραφικής ύλης, αναγνωρίζονται εύκολα οι λειτουργικές συνδέσεις λαμβάνονται πλήρως υπόψη οι οι νέες αντιλήψεις και τρέχουσες πρόοδοι στην έρευνα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά: Γενική και κυτταρική φυσιολογία, νεύρα και μύες, αυτόνομο νευρικό σύστημα, αίμα, αναπνοή, οξεοβασική ισορροπία, νεφρός, ισοζύγιο αλάτων και ύδατος , καρδιά και κυκλοφορία, θερμικό ισοζύγιο και θερμορρύθμιση, θρέψη και πέψη, ορμονικός έλεγχος, κεντρικό νευρικό σύστημα και αισθήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο φυσιολογίας με έγχρωμο άτλαντα
Τίτλος πρωτότυπου:Color Atlas of Physiology
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Συντελεστές βιβλίου:Silbernagl, Stefan (Συγγραφέας)
Despopoulos, Agamemnon (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1989
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Βιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες