Job Survival

Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789603518174
Σελίδες:
268
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Job Survival
Τιμή εκδότη:€17,99
Η τιμή μας: €16,19
Job Survival
Άκρως επίκαιρο το νέο βιβλίο της σειράς business life. Τίτλος του "Job survival - Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο!" και στόχος του να βοηθήσει τον κάθε εργαζόμενο να βελτιώσει την επαγγελματική του καθημερινότητα μέσα από τρόπους και τεχνάσματα που θα του επιτρέψουν να επιβιώσει στον απέραντο ωκεανό της εργασίας!

Δευτέρα πρωί και έχετε μία ολόκληρη εβδομάδα μπροστά σας. Κι αν ο προϊστάμενος έχει πάλι κακή διάθεση; Θα καταφέρετε να τελειώσετε εγκαίρως το έργο; Και τι γίνεται με τη φήμη ότι θα καταργηθούν κάποιες θέσεις εργασίας;

Αναγνωρίζετε αυτή την κατάσταση;

Τότε πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο αυτό για να αντέξετε τον καθημερινό αγώνα στο γραφείο - χωρίς να πάθετε έλκος ή έμφραγμα. Δεν πρόκειται για άλλο ένα βιβλίο με θεωρητικά διδάγματα, αλλά για έναν πρακτικό οδηγό που όχι μόνο θα σας βοηθήσει απλά να επιβιώσετε στη δουλειά σας, αλλά θα σας παρακινήσει εσωτερικά για να προστατέψετε την καριέρα σας, να βελτιώσετε την αντοχή και ανοχή σας και να αδράξετε τις (λιγοστές) ευκαιρίες σε δύσκολους καιρούς!

Ποτέ δεν είναι αργά για να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αντλείτε ευχαρίστηση από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αναλάβετε δράση και θέστε εκ νέου την εργασία σας σε τροχιά επιτυχίας!
Τίτλος βιβλίου:Job Survival
Υπότιτλος βιβλίου:Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο
Τίτλος πρωτότυπου:Überleben im Job
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Knödler, Torsten (Συγγραφέας)
Merg, Klaus (Συγγραφέας)
Ανδριτσάκη, Γιάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603518174
Σειρά εκδότη:Business Life
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εργασία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες