Χάπι Πόστερ: Η παρωδία

Ο χειρότερος μάγος του κόσμου
Εκδότης:
Παρά Πέντε
Έτος:
2010
ISBN:
9789609811415
Σελίδες:
216
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χάπι Πόστερ: Η παρωδία
Τιμή εκδότη:€9,50
Η τιμή μας: €8,55
Χάπι Πόστερ: Η παρωδία
Ένα λάθος μωρό βρέθηκε σε λάθος θέση, τη σωστή νύχτα. Ουπς! Τέτοια λάθη είναι ασυγχώρητα στην Ακαδημία Μαγικών και Συναφών Επιστημών. Και η τιμωρία είναι βαρύτατη: το άτυχο ορφανό μπλέκει στις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις και γίνεται ήρωας κατά λάθος και κατά συρροή, με επικίνδυνες για την ψυχική του υγεία συνέπειες.
Έτσι, ο Χάπι Πόστερ, ο πιο ατάλαντος μάγος του κόσμου που δεν γνωρίζει να κάνει ούτε ξόρκι για να διώχνει τις μύγες, τα βάζει με τον Μέγα Κακότατο Μάγο, τον απαίσιο Ακατονόμαστο (Βλάντο για τους φίλους) και τον τρέπει σε φυγή, σώζει συμμαθητές του από θανάσιμους κινδύνους, και εξαναγκάζει τον επικίνδυνο καθηγητή Κέρβερους Στέικ να δείξει τον καλό του εαυτό. Εμποδίζει τον φιλόδοξο, μνησίκακο, αντιπαθητικό επίτροπο Τονιμπλέριους να κλέψει το Θεμέλιο Λίθο, το πολυτιμότερο αρχαιολογικό εύρημα όλων των εποχών, και σώζει τους φοβερούς και τρομερούς Δράκους πατατοπαραγωγούς (θύματα συνωμοσίας) από βέβαιο εκπατρισμό, ενώ προσγειώνει
ανώμαλα την Γενική Συντονίστρια Αναζίτα Στογκούγκλ στις επιδιώξεις της να ελέγξει ολοκληρωτικά την Ακαδημία.
Και χάρις σ' αυτόν, ο ευαίσθητος και δίκαιος γορίλας Χάνγκρι Ντι ξεφεύγει από μια βαριά κατάθλιψη.
Βεβαίως έχει κοντά του φίλους που τον βρίζουν, εχθρούς που τον κολακεύουν, ένα ψάρι που το λένε Κύριλλο, την εξαιρετικά καβγατζού μικρότερη μεγάλη δημοσιογράφο του κόσμου Βερμιγιόν Γκριλέιζερ και μια νευρική αυτοκινούμενη βαλίτσα. Τη γάτα Περσεφόνη την αναφέραμε;
Κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι αυτό το βιβλίο είναι ξεκαρδιστικό. Μην τις εμπιστεύεστε. Διαβάστε το μόνοι σας για να βεβαιωθείτε.

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Αυτό το βιβλίο είναι μια παρωδία, δηλαδή ένα σατιρικό μυθιστόρημα που έλαβε ως αφορμή έναν γνωστό ήρωα -καταλαβαίνετε ποιον- για να δημιουργήσει το δικό του κόσμο σάτιρας, ανατρεπτικής ματιάς και ξεκαρδιστικών καταστάσεων. Γι' αυτό, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με γνωστούς ήρωες, που αποτελούν πόνημα πνευματικής εργασίας άλλου συγγραφέα και καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα, είναι αναπόφευκτα ασυμπτωματική και μόνον χάριν παρωδίας.
Τίτλος βιβλίου:Χάπι Πόστερ: Η παρωδία
Υπότιτλος βιβλίου:Ο χειρότερος μάγος του κόσμου
Εκδότης:Παρά Πέντε
Συντελεστές βιβλίου:B., George (Συγγραφέας)
ISBN:9789609811415
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες