Κρυφός κήπος

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2010
ISBN:
9789604558049
Σελίδες:
389
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κρυφός κήπος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κρυφός κήπος
Πριν διαγνωσθεί η κατάστασή του, ο αστυνόμος Μαρκ Λάπσλι νόμιζε ότι όλοι ήταν σαν κι αυτόν. Τώρα ξέρει ότι πάσχει από συναισθησία -μια σπάνια νευρολογική κατάσταση που έχει βραχυκυκλώσει τις αισθήσεις του. Οι φρικτές παρενέργειες των ήχων, οι οποίοι του προκαλούν διάφορες γεύσεις, έχουν καταστρέψει τον γάμο του και την καριέρα του, αφήνοντάς τον μόνο σε μια αόριστης διάρκειας άδεια για λόγους υγείας. Απολαμβάνει τη σιωπή.

Έτσι όταν ένας επιχειρηματίας ρίχνει το σπορ αυτοκίνητό του σ' ένα δέντρο, ο Λάπσλι ξαφνιάζεται που καλείται αμέσως στον τόπο του ατυχήματος. Μόνο που δεν έχει κληθεί για να ερευνήσει τον θάνατο του οδηγού, αλλά το αποσυντεθειμένο πτώμα που βρέθηκε εκεί κοντά. Κάτι στο πτώμα ξυπνάει μια ανάμνηση στο βάθος του μυαλού του Λάπσλι -δεν μπορεί να την εντοπίσει, αλλά μπορεί σχεδόν να τη γευτεί...

Αναμνήσεις στοιχειώνουν και τη ζωή της Βάιολετ Τσέιμπερς. Κάνει ό,τι μπορεί για να τις αφήνει πίσω της. Πίνοντας τσάι με την ηλικιωμένη φίλη της, την Ντέιζι, ξέρει ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει. Καθώς η Ντέιζι σωριάζεται στο πάτωμα, το δέρμα της φλέγεται και τα μάτια της πονάνε, η Βάιολετ περιμένει ήρεμα. Το δηλητήριο που της έδωσε είναι πολύ ισχυρό. Δεν θ' αντέξει για πολύ.

Ο επιθεωρητής Λάπσλι θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεθοδική εγκληματία μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως το αδύνατο σημείο του είναι ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη δύναμή του.
Τίτλος βιβλίου:Κρυφός κήπος
Τίτλος πρωτότυπου:Still Waters
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Nigel, McCrery (Συγγραφέας)
Μπαρτζινόπουλος, Ερρίκος, 1944-2016 (Μεταφραστής)
ISBN:9789604558049
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες