Η σκιά του χαμαιλέοντα

Ψυχολογικό θρίλερ
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2010
ISBN:
9789604537068
Σελίδες:
516
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η σκιά του χαμαιλέοντα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η σκιά του χαμαιλέοντα
Όταν ο υπολοχαγός Τσαρλς Άκλαντ μεταφέρεται από το Ιράκ με σοβαρές κρανιακές κακώσεις βρίσκεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τη μόνιμη παραμόρφωση του προσώπου του αλλά και με την προφανή αλλαγή του μέχρι πρόσφατα προσηνούς χαρακτήρα του. Βασανισμένος από τις ημικρανίες και γεμάτος καχυποψία για τον ψυχίατρό του, αρχίζει να παρουσιάζει σποραδικές κρίσεις επιθετικότητας, ειδικά προς τις γυναίκες.

Κόβει κάθε δεσμό με την προηγούμενη ζωή του και βυθίζεται σε έναν κόσμο ενοχών και παρανοϊκής καχυποψίας... ώσπου ένας θαμώνας σε μια παμπ κάνει το λάθος να τον εκνευρίσει. Ο υπολοχαγός συγκρατείται χάρη στην παρέμβαση της Τζάκσον, ιδιοκτήτριας της παμπ, γιατρού και αθλήτριας μπόντι μπίλντιγκ, επισύρει όμως την προσοχή της αστυνομίας που διερευνά τρεις δολοφονίες ομοφυλόφιλων στην περιοχή.

Καθώς περιλαμβάνεται πλέον στον κατάλογο των υπόπτων, ο Άκλαντ αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα που κρύβονται πίσω από την απομόνωσή του. Πόσο ελέγχει αλήθεια τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς του; Είναι ο διπρόσωπος χαμαιλέοντας που ισχυρίζεται η πρώην μνηστή του; Και γιατί, αν αποστρέφεται το γυναικείο φύλο, στρέφεται σε μια γυναίκα για βοήθεια;
Τίτλος βιβλίου:Η σκιά του χαμαιλέοντα
Υπότιτλος βιβλίου:Ψυχολογικό θρίλερ
Τίτλος πρωτότυπου:The Chameleon's Shadow
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Walters, Minette, 1949- (Συγγραφέας)
Τσιρώνη Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604537068
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες