Έκο Παρκ

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2010
ISBN:
9789604509805
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έκο Παρκ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Έκο Παρκ
Το 1993, η Μαρί Τζέστο εξαφανίστηκε καθώς έβγαινε από ένα σούπερ μάρκετ στο Χόλιγουντ. Την υπόθεση ανέλαβε ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος, αλλά η Μαρί δεν βρέθηκε ποτέ, ζωντανή ή νεκρή. Ο Μπος, στη μονάδα Ανοιχτών-Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων τώρα πια, έχει πάντα το φάκελο της Τζέστο πάνω στο γραφείο του.

Και μια μέρα δέχεται από τον Περιφερειακό Εισαγγελέα ένα τηλεφώνημα: Ένας άντρας, κατηγορούμενος για δύο ειδεχθείς δολοφονίες, δέχεται να ομολογήσει και κάποια άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει, αρκεί να αποφύγει τη θανατική ποινή. Ένα από αυτά είναι κι ο φόνος της Μαρί Τζέστο.

Ο Μπος παίρνει εντολή να ανακρίνει ο ίδιος τον υποτιθέμενο δολοφόνο και να βεβαιωθεί ότι δεν ψεύδεται προκειμένου να αποφύγει την εκτέλεση. Έτσι, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μ' έναν άνθρωπο που αναζητούσε -και μισούσε- επί τόσα χρόνια.

Κι όταν μαθαίνει ότι τότε, το 1993, αυτός και ο συνεργάτης του είχαν παραβλέψει ένα στοιχείο που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου της Μαρί -και να αποτρέψει όλους τους φόνους που ακολούθησαν-, συγκλονίζεται.

Κι ό,τι πίστευε πως έχει πετύχει στα τόσα χρόνια της καριέρας του αρχίζει να καταρρέει...
Τίτλος βιβλίου:Έκο Παρκ
Τίτλος πρωτότυπου:Echo Park
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Connelly, Michael (Συγγραφέας)
Σπυριδάκης, Νίκος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509805
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες