Θρησκευτικά ΣΤ΄ δημοτικού

Αναζητώντας την αλήθεια στη ζωή μας
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2010
ISBN:
9789604499700
Σελίδες:
303
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θρησκευτικά ΣΤ΄ δημοτικού
Εκτός κυκλοφορίας
Θρησκευτικά ΣΤ΄ δημοτικού
Στο βιβλίο Θρησκευτικά Στ΄Δημοτικού περιλαμβάνονται τα κύρια σημεία, η σύντομη απόδοση και οι απαντήσεις στις εργασίες - ασκήσεις κάθε διδακτικής ενότητας του σχολικού βιβλίου, προκειμένου να επιτευχθεί τόσο η κατανόηση και άρα η εκμάθηση του περιεχομένου τους, αλλά και να αποφευχθεί "η παπαγαλία" και η στείρα απομνημόνευση γνώσεων.

Στις ερωτήσεις-ασκήσεις κάθε διδακτικής ενότητας παρέχονται και επιπλέον στοιχεία -όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο- προκειμένου ο μαθητής να αναπτύξει την κριτική του σκέψη, τη συνεργατικότητα και τις ιδιαίτερες δεξιότητές του.

Με το βιβλίο αυτό ο μαθητής προβληματίζεται σχετικά με την αναζήτηση της αλήθειας, ένα θέμα που απασχολούσε τους ανθρώπους όλων των εποχών και των πολιτισμών, συνειδητοποιεί ότι ο Χρίστος είναι η "Αλήθεια" όπως αυτή καταγράφηκε στην "Αγία Γραφή" και γνωρίζει την πλούσια εκκλησιαστική παράδοση.

Ο μαθητής αντιλαμβάνεται ότι ο Χριστός καλεί όλους τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο νέο τρόπο ζωής που προτείνει και γνωρίζει τα βασικά στοιχεία άλλων χριστιανικών ομολογιών και θρησκειών προκειμένου να κατανοεί και να σέβεται τη διαφορετικότητα άλλων λαών και πολιτισμών.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Θρησκευτικά ΣΤ΄ δημοτικού
Υπότιτλος βιβλίου:Αναζητώντας την αλήθεια στη ζωή μας
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Σοφού, Σταυρούλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789604499700
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2010
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες